Ενα πολυσυζητημενο θεμα που πολλες γνωμες ακουγονται, αλλα επειδη πρεπει να ξερουμε τις νομιμες προβλέψεις επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ:
Ενα πολυσυζητημενο θεμα που πολλες γνωμες ακουγονται, αλλα επειδη πρεπει να ξερουμε τις νομιμες προβλέψεις επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 04-01-10 στις 17:58 Αιτία: διορθωση attachment
Dioskouroi (13-03-10)
Επίσης να τονίσω κάτι σημαντικό.
Οι μεμβράνες δεν μπαίνουν ποτέ στο μπροστινό τζάμι, όχι επειδή το λέει ο νόμος, αλλά για τη δική μας ασφάλεια.
Σε ένα αυτοκίνητο με μεμβράνες πρέπει τουλάχιστον ένας υαλοπίνακας να είναι ελεύθερος για λόγους ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βιντεάκι του youtube όπου οδηγός και επιβάτης κόντεψαν να ψηθούν ζωντανοί απο τη φωτιά που είχε πάρει το αμάξι, και η πυροσβεστική να προσθπαθεί να σπάσει το τζάμι, που έμενε στη θέση του επειδή είχε μεμβράνη.
Τελικά το χτύπησαν τρεις μαζί με το τσεκούρι της πυροσβεστικής για να ανοίξει και να το τραβήξουν.
θα το έβαζα, έχει και δηλώσεις του αρχιπυροσβέστη μετά που λέει γιατί έγινε αυτό, αλλά είμαι στη δουλειά και δεν έχω tube.
Ασε που αμα βαλεις και εμπρος δε θα γλεπς ντιπ το βραδ
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Υπαρχουν και οι εντελως διαφανες (χρωματικα) που ειναι απλα περιορισμου της υπεριωδους ακτινοβολιας.. πολλα αυτοκινητα εχουν τοποθετησει τετοιες στους ανεμοθωρακες(παρμπριζ) τους.
Αυτο που λεει ομως ο snoopy ειναι και το πιο σωστο καλυτερα να υπαρχει τουλαχιστο μια ταχυτερη "οδος" διαφυγης και ας θυσιασουμε καποια απο τα πλεονεκτηματα που προσφερει η μεμβρανη ( θερμοκρασια-ακτινοβολια,καλυτερη λειτουργια κλιματισμου).
Εδω σε εμας το εχουν κανει μοδα ρε συ να βαζουν μπροστα και καλα ειναι ωραιο . . .
Τι να το κανω το ωραιο αν δεν ειναι πρακτικο ; ; ;
με δυο λογακια αν δεν εχεις αυτοκολητο στο τζαμι πιστοποιησης της μεμβρανης....δυσκολα τα πραγματα
Κακονικα οταν βαζεις μεβρανες σου δινουν καποια χαρτια . . .
Οχι οτι περνανε αλλα οκ ειναι κατι . . .
Τα χαρτια αυτα ειναι για το ΚΤΕΟ . . .
Το καλυτερο ειναι να παρεις χαρτι απο γιατρο οτι εχεις προβλημα στα ματια και στο φως . . .
Εγω παλια ελεγα με καλο τροπο εννωειται οτι ετσι πηρα το αμαξι και οτι δεν
μου εκαναν ποτε παρατηρηση . . .
Προχθες σταματησαν οι καλοι μας φιλοι οι αστυνομικοι τον αδερφο μου με το
Ε30 του . . .
Τον ειπαν για τις μεβρανες ενας εξυπος το εξης . . .
Κυριε μου ανεβαζετε λιγο το παραθυρο σας ; ; ;
Μαλιστα λεει ο αδερφος μου . . .
Κατεβασετο ο police man . . .
Το κατεβαζει και τον λεει οκ φαινεσαι απο εξω αρα ειναι οι χαλαρες . . .
Αντε τωρα βρες ακρη . . .