Σελίδα 1 από 12 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 112

Θέμα: ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Thumbs down ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Παιδια κατ'αρχας καλημερα.Ανοιγω αυτο το θρεντ για να εκφρασω τη βαθυτατη οργη μου για αυτους που χαρακωνουν τα αυτοκινητα μας και νομιζω πως και αλλοι απο εδω μεσα ειναι συμπασχοντες.Πριν 10 λεπτα εβαλα το αυτοκινητο στην πιλωτη (ειχα παρκαρει λιγο παραπανω γιατι ειχαν κλεισει την εισοδο) και παρατηρησα 3 μεγαλες χαρακιες στο καπω του αυτοκινητου με κλειδι ή κατσαβιδι.Ηταν νυχτα αλλα οσο το εψαξα με το φακο δε βρηκα καπου αλλου.Ελπιζω και να μη βρω!Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον σε αυτον που το εκανε!Παρολο που δε με ρωτησε πως αγορασα,συντηρησα,πονεσα,α απησα το αυτοκινητο μου!Δεν ξερω τι αλλο να πω!!!

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια κατ'αρχας καλημερα.Ανοιγω αυτο το θρεντ για να εκφρασω τη βαθυτατη οργη μου για αυτους που χαρακωνουν τα αυτοκινητα μας και νομιζω πως και αλλοι απο εδω μεσα ειναι συμπασχοντες.Πριν 10 λεπτα εβαλα το αυτοκινητο στην πιλωτη (ειχα παρκαρει λιγο παραπανω γιατι ειχαν κλεισει την εισοδο) και παρατηρησα 3 μεγαλες χαρακιες στο καπω του αυτοκινητου με κλειδι ή κατσαβιδι.Ηταν νυχτα αλλα οσο το εψαξα με το φακο δε βρηκα καπου αλλου.Ελπιζω και να μη βρω!Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον σε αυτον που το εκανε!Παρολο που δε με ρωτησε πως αγορασα,συντηρησα,πονεσα,α απησα το αυτοκινητο μου!Δεν ξερω τι αλλο να πω!!!
    σκεψου να τον επιανες την ωρα που κρατουσε το κατσαβιδι...... εγω ακομα θα τον βαραγα.......
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα τον επιανα απο το αυτι και θα τον πηγαινα σπιτι του (μετα το ξυλο) και εκει θα γινοταν ο 2ος χαμος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα τον επιανα απο το αυτι και θα τον πηγαινα σπιτι του (μετα το ξυλο) και εκει θα γινοταν ο 2ος χαμος.
    Να του κοπούν τα χέρια του π....η. Παθών και εγώ 2 φορές

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

τι να πω......σε δουλεια να βρισκομαστε.....περαστικα φιλε μου....ετσι αποφασησε πριν κανα χρονο ενα παρομοιο μλκισμενο και χαρακωσε το Ε60 του γερου μου....χρωμα μαυρο.........ευτυχως οχι πολυ αλλα αρκετα για να το βλεπει στην πορτα του οδηγου και να σπαζεται. Ε και να πιασω κανενα.....!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ εύχομαι να ΜΗΝ τύχει και πιάσω κάποιον
    και όχι απαραίτητα στο δικό μου αμάξι...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως, άστα να πάνε.

Τις προάλλες, φίλος με τη κοπελιά του είναι μέσα στο αμάξι και συζητάνε. Έχουν παρκάρει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας της, το Ε92 έχει ελαφρύ φιμέ και είναι 10:30 το βράδυ. Ξαφνικά ακούγεται ο ανατριχιαστικός θόρυβος αιχμηρού αντικείμενου να γδέρνει τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου.

Ο άνθρωπος πετάγεται έξω και τι βλέπει ?? Έναν 60άρη με κατσαβίδι στο χέρι που του χει χαράξει όλο το πίσω φτερό και πορτ-μπαγκάζ, επειδή λέει 'νόμιζε' ότι είχε κλείσει την είσοδο της πολυκατοικίας....

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    σκεψου να τον επιανες την ωρα που κρατουσε το κατσαβιδι...... εγω ακομα θα τον βαραγα.......
    Το ποιο πιθανό είναι να βρείς τον μπελλά σου !
    Πριν χρόνια γνωστός μου έστησε καρτερι στο μπαλκόνι του σπιτιού του
    για 4 μέρες.Κάθε βράδυ ξενυχτούσε μέσα στην παγωνιά γιατι είχε αγανακτήσει να φτιαχνει τις χαρακιές και μετα απο μέρες να το βρίσκει ξανά
    χαρακωμένο !!
    Το αποτέλεσμα ? Τον έπιασε στα πράσα και τον έκανε μπλέ απο το ξύλο !!
    Ελα που ο τυπάς όμως αποδείχτηκε οτι είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε
    ένα "θέμα" με τα καινούργια αυτοκίνητα...και ευτυχώς η οικογένεια του
    δεν έκανε μηνυση γιατι ακόμα θα τον πλήρωνε.
    Γενικότερα είναι να μην σου τύχει !!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όποιος το έκανε να του καεί το βίντεο....
    Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ποιο πιθανό είναι να βρείς τον μπελλά σου !
    Πριν χρόνια γνωστός μου έστησε καρτερι στο μπαλκόνι του σπιτιού του
    για 4 μέρες.Κάθε βράδυ ξενυχτούσε μέσα στην παγωνιά γιατι είχε αγανακτήσει να φτιαχνει τις χαρακιές και μετα απο μέρες να το βρίσκει ξανά
    χαρακωμένο !!
    Το αποτέλεσμα ? Τον έπιασε στα πράσα και τον έκανε μπλέ απο το ξύλο !!
    Ελα που ο τυπάς όμως αποδείχτηκε οτι είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε
    ένα "θέμα" με τα καινούργια αυτοκίνητα...και ευτυχώς η οικογένεια του
    δεν έκανε μηνυση γιατι ακόμα θα τον πλήρωνε.
    Γενικότερα είναι να μην σου τύχει !!
    Αν ειναι δυνατον........ και ο αλλος τι φταιει αμα αυτος εχει ψυχολογικα??
    Επισης, υπαρχει γενικα κανα "κρυφο θεμα" στον κοσμο για τα BMW ρε'σεις?? Αληθεια το ρωταω.

-Εχω εναν φιλο με ενα Ε46 ασημι με περλα σαν ουρανιο τοξο (της BMW ειναι αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται ο χρωματισμος) και ειναι πολυ προσεγμενο και εντυπωσιακο το αυτοκινητο.. τα τελευταια 2 χρονια περιπου, ειναι περισσοτερες απο μερικες φορες που εχει βρει χαρακια πανω.
    -Ενας αλλος, συμφοιτητης μου αυτος, εχει παρει κανα χρονο ενα Compact απλουλι αλλα καθαρο κ περιποιημενο και του το εχουν γδαρει δυο φορες, τη μια κατω απτο σπιτι του ακριβως.
    -Και τελος ακομα και σ'ενα φιλαρακι που ειχε Ε30 αλλα πολυ καλο, το ειχε βρει κ αυτος μια-δυο φορες με σημαδι, οταν δεν το ειχε στο γκαραζ.

Το γκαραζ ειναι η πιο καλη λυση, αλλα οταν πηγαινεις επισκεψη, βολτα, κεφε, διακοπες, κλπ??

Ρε λετε να Μην παρω μπεμπα....??

Σελίδα 1 από 12 12311 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP