Αποφασισα τελικα να βαλω φιμε στο αμαξι μου και ειμαι αναμεσα σε 3M και LLumar.Θα ηθελα να μαθω ποια εταιρια ειναι καλυτερη και που κυμαινονται οι τιμες.
Αποφασισα τελικα να βαλω φιμε στο αμαξι μου και ειμαι αναμεσα σε 3M και LLumar.Θα ηθελα να μαθω ποια εταιρια ειναι καλυτερη και που κυμαινονται οι τιμες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilis e46 : 28-03-10 στις 21:50
Για εμενα εξισου καλες ειναι και οι δυο.Το βασικοτερο ειναι αυτος που
θα στις τοποθετησει.
βασιλη.....
εγω εχω global....δεν θελω να σε επηρεασω...θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες...ομως αυτο που ειπε πριν ο φιλος ειναι το πιο σωστο ...ο τοποθετης παιζει τον μεγαλυτερο ρολο!
ωστοσο για τιμες...εχουμε τον φιλο Μονστα που ασχολειτε μ αυτα κ θα ξερει να σου πει...!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Εχετε να μου προτεινετε καποιον εδω Αθηνα που να ειναι σιγουρο οτι θα γινει σωστη δουλεια...?
Φίλε μου εδώ:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1517
Κάνε την ερώτησή σου και αποφασίζεις!
εγω τις εβαλα στην lummar λεωφορο κηφισου 72. αριστη τοποθετηση και πανω απο ολα επαγγελματιας. πολυ ευχαριστημενος. το μονο που μετανιωσα ηταν που δεν εβαλα την τριτη σκαλα τα πιο σκουρα δηλαδη
Δεν ξερω αν ειναι 1 κλικ πανω ή κατω, αλλα στη τελικη μεμβρανες ειναι ολες. Μη σε προβληματιζει αυτο, ολες καλες ειναι (3M-Llumar-Global κ.α) εκτος και αν πας σε καμια εντελως "κινεζικη" η οποια θα γινει μωβ στη 2η μερα.
Προσωπικα εβαλα Llumar λογω του οτι στο προηγουμενο αμαξι του πατερα μου βαλαμε 3M και χασαμε 1 απογευμα να βγαλουμε τα σηματακια 3M γυρω απο τα τζαμια..και ειναι αρκετα!
Με Llumar και Global δεν εχεις τετοιο θεμα, τις βαζεις και τελειωσες.
Οι τιμες λιγο-πολυ ιδιες ειναι.. κανα 200αρι χοντρα χοντρα νομιζω, δεν θυμαμαι ποσο εβαλα τις Llumar Alu Light μου γιατι παει καιρος.