Αρχικό μήνυμα απο
anisos
εχω 2-3 αποριες ,έχω μπερδευτεί με τα λαστιχα φοραω 18/40/225 πισω k μπροστα 18/45/225 ποιο ειναι το σωστο?? αλοι μου λενε το καλυτερο ειναι 18/40/225 μπροστα κ πισω 18/35/225.κ εκει ειχα κατάληξη μεχρι εχθές που μου ειπε ο μαστορας οτι το σωστο το προφιλ ειναι 40 εμπρός πίσω.εκτος κ εάν η ζάντα είναι παραπάνω από 8 8.5 φάρδος τοτε μονο θα βαλω 40 μπροστα και 35 πισω ... εσείς τι λετε ????? και Πως θα μετρήσω την ζάντα μου εάν ειναι 8αρα η 8,5...σας κουραζω τωρα αλλα οπου κ να ρωτησω μου λενε αλλα
Δεν εχει απολυτως καμια σχεση το φαρδος της ζαντας με το προφιλ που πρεπει να εχει το ελαστικο σου.Οποιος πραγματικα ξεστομισε κατι τετοιο,ειναι επιεικως ασχετος.Αναλογα τι προτεινε εργοστασιακα για τ'αμαξι σου θα ανεβεις ή θα κατεβεις σε νουμερο,ωστε η συνολικη διαμετρο των τροχων να παραμενει κοντα στα εργοστασιακα προτυπα για να δειχνει και σωστα το κοντερ σου αλλα και να παραμεινει σωστη η γεωμετρια του.Επιτρεπεται ενα συν ή πλην 1-1.5% αποκλιση...πες μας λοιπον τι προτεινει το εργοστασιο για τ'αμαξι σου οπως ηταν πριν τη μετατροπη(330 ηταν νομιζω??) για να σου πουμε τι θα βαλεις...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....