Στις 23-05-14 αγορασα (1) πλυντικο μηχανημα BOSCH AQT 37-13 PLUS απο το κεντρο βιδας στη Ν Ιωνια.Το μηχανημα προοριζοταν για το χωριο μιας και αποφασισα να φυγω απο Αθηνα.δοκιμαζω το μηχανημα μετα απο λιγες μερες στην αρχη δεν πηρε μπροστα αλλα θεωρησα οτι κατι εκανα λαθος.Διαβαζω το Manual το ξαναδιαβαζω τελικα πηρε μπροστα εκανα την δουλεια μου ολα καλα μεχρι εδω.
περασε κανα 2μηνο κατι οι διακοπες κατι οι υποχρεωσεις δεν το ξαναβαλα να δουλεψει.Καποια στιγμη χρειαστηκε να πλυνω το αυτοκινητο το βγαζω ολο χαρα βαζω σωληνες μπριζες κλπ και το μηχανημα νεκρο.Ξαναδιαβαζω το Manual ολα σωστα ....
τηλεφωνο στο Service σε διακοπες (Αυγουστος) θα ανοιγε ξανα στις 18, πακεταρω το μηχανημα το πρωι της Δευτερας στο διπλανο χωριο να φυγει για Αθηνα.Τελικα εφυγε την Τριτη πρωι τηλεφωνα στην εταιρεια αν το παρελαβε σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμο (περιπου 10-15 μερες) μεχρι εδω ολα καλα.
και δω αρχιζουν τα βασανα!!!!!
τηλ. στις 3 η 4 Σεπτεμβρη ευγενικος ο υπαλληλος περιμενουμε ανταλλακτικο απο Γερμανια
ξανα τηλ. χτες 8 του μηνος διαβαστε συνομιλια
Γ: ναι παρακαλω πηρα για το πλυντικο αν ειναι ετοιμο
Υπ: να δω μισο ....μετα απο 3-5 λεπτα,ξερετε φεραμε ανταλλακτικο αλλα ηταν και αυτο χαλασμενο και περιμενουμε καινουργιο απο Γερμανια μιας και ολη η παρτιδα αυτη βγηκε ελλατωματικη
τηλ στο καταστημα (κεντρο βιδας) ενας ευγενικοτατος κυριος
Ερ:καλημερα μπλα μπλα μπλα δινετε χαλασμενα μηχανηματα στον κοσμο ρωταω
Μα τι λετε για το συγκεκριμμενο μοντελο πουλησα αρκετα αλλα δεν ειχα κανενα παραπονο ...ξανα τηλ στην εταιρεια και
αφου ειπαμε διαφορα και τα εκανε γαργαρα ο υπαλληλος τον ξαναρωταω
Γ: καλα μονο ενα φερατε απο την Γερμανια ανταλλακτικο??????
Υπ: οχι φεραμε πολλα αλλα δεν κανουν για το δικο σας μηχανημα και για το δικος σας μηχανημα δεν εχουν
παθαινω το 2ο εγκεφαλικο μιας και ο τυπος με δουλευε και μου λεει αν θελω να μιλησω με τον προισταμενο.να μιλησω του λεω
και δω αρχιζουν τα πιο ωραια αφου ξαναειπαμε τα ιδια και εις την Γαλλικην μου λεει οτι φερανε 2 κομματια ανταλλακτικων τα οποια ηταν χαλασμενα και τα 2 και εγω ειμαι ο Σηφουνακης που δουλευω 20 χρονια στην εταιρεια και ειμαι υποδειγμα υπαλληλου και ελα απο δω να δεις μονος σου οτι δεν εχω και το σπουδαιοτερο ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΙΕΚΟΨΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ μου απαντα κλτ κτλ κτλ.
ανεβασα πιεση σαν Μ3
φυσικα για την ταμπακιερα κουβεντα...
αν καποιος το διαβασει και ξερει να μου πει πως μπορω να κανω οτιδηποτε θα ημουν ευγνωμων μιας και θεωρω οτι οι ανθρωποι ειναι για κλωτσιες...