εκτος αυτου,την κυριακη το βραδυ,επαναληφθηκαν για πολλοστη φορα οι σκηνες που εδω και χρονια ξεσκιζουν τις σαρκες της Ελλαδας...
χαρουμενοι πολιτικοι που εξελεχθησαν,χαιρετωντας τον κοσμο και απο κατω πληθος κοσμου που επεφημουν....
ξανα στα εκλογικα κεντρα η ιδια ακριβως εικονα...ειδικα στα χωρια...ανθρωποι πυο εχεις να τους δεις χρονια να ειναι μπροστα σου και να χαμογελουν λες και κερδιασν το λοττο και να ρωτουν χαρωπα για την υγεια και την οικογενεια σου δινοντας σου ταυτοχρονα σταυρωμενα ψηφοδελτια...
παππουδες-γιαγιαδες οι οποιοι δενε χουν καν επιγνωση του που βρισκονται να πηγαινουν υποβασταζομενοι στη καλπη και χωρις να ειναι σε θεση να κινησουν οι ιδιοι καποιο ακρο τους,ψελλιζοντας να λες στον γιο τους(που απο πριν εχει το ψηφοδελτιο ετοιμο)να το ριξει αυτος αντι για εκεινον....
παππουδες που πανε να ψηφισουν και επειδη δεν εχουν καν νου,λενε ακομα στο δικαστικο "του καραμανλη (του γερου εννοειτε)το κομμα ποιο ειναι?αυτο να ριξεις...."ασχετα αν πεθανε πριν δε θυμαμαι ποσα χροναι ο καραμανλης...
και αυτα τα λεω επειδη ημουν εφορευτικη επιτροπη την κυριακη και εγιναν μπροστα στα ματια μου...οχι οτι εχω ακουσει και καλα...
ειμαστε ολοι σαπιοι.....
ειμαστε ολοι ερμαια αυτων των αλητηριων που κατατρωνε τη ζωη μας και την αξιοπρεπεια μας...
που εμεις υποτιεθτε οτι ειμαστε νοημονες,αλλα τελικα ειμαστε κουτορνιθια και ανεχομαστε,και καλα στο ονομα της δημοκρατιας,αυτο πουλενε ολοι αυτοι.."ο λαος μιλησε"
-εγω ξερω οτι τη κυριακη ειδα τον πατερα μου 56 χρονων ανθρωπο και 185 γομαρι να κλαιει σαν μωρο μπροστα στα θεμελια του μοναδικου σπιτιου που θα ειχε στο χωριο (και γενικα)γιατι δεν εχει δουλεια και δεν μπορει να προσφερει στη γυναικα του ενα πιατο φαγητο
-βλεπω ανθρωπους γυρω μου που δεν εχουν λεφτα ουτε για να πιουν ενα καφε και καθονται μεσα σε 4 τοιχους και περιμενουν τη παρανοια να τους χτυπησει τη πορτα.
-βλεπω μαγαζατορες που ειχαν μια δουλιτσα να κλεινουν το μαγαζι τους και να καθοναι να περιμενουν ενα θαυμα γιατι στα 50 τους που να πανε για δουλεια???
-βλεπω καντινιερηδες να πουλανε το σαντουιτς 2.80 εξω απο τα νυχτερινα μαγαζια και απο εξω ενας αληθινος λαος απο ξεκωλα που χτυπανε τα δοντια τους για να ζεσταθουν αλλα δεν ριχνουν κατι να κρυψουν τη γυμνια τους και ααααμαξια ανω των 30.000 να περιμενουν με αλαρμ να φανε μετα το βραδινο ξεφαντωμα...
και μετα απο ολα αυτα....νεα μετρα....
σημερα ο πατερας μου πειναει...
αυριο μπορει καποιος γηραιοτερος εξ ημων....
θελω να δω ομως τι θα γινει οταν θολομενος αρπαξει ενα μαχαιρι και βγει στους δρομους....ποιος θα ειναι ο φονιας αραγε?
το ειπα,το λεω και το ξαναλεω...
ξυπνηστε οσο εχουμε ακομα ελαχιστο καιρο...
με κουβεντες του καναπε δουλεια δεν γινεται....
συγνωμη για το μακροσκελες ποστ,ομως σαν ενας 30ρης(περιπου) βλεπω μια οκνηρια απο ολους τους συμπολιτες μου και οσες προσπαθειες γινονται για κατι διαφορετικο στο τελος καταπνιγονται απο αυτους που τα προκαλουν....(συνδικατα και σωματεια που ενω μας υποστηριζουν στο τελος πανε σαν επιτροπη στον υπουργο.παιρνουν τις μιζουλες και ληγει η απεργια....
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!111
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....