καλω ολους τους Μ3 Ε36 ακιδες να μου πουν γνωμες για αυτο το αμαξι Μ3 Ε36 τι να κοιταξω για να παει ετσι οπως πρεπει! τι ρυθμισει να κοιταξω εαν ειναι σωστη, τα παντα!
καλω ολους τους Μ3 Ε36 ακιδες να μου πουν γνωμες για αυτο το αμαξι Μ3 Ε36 τι να κοιταξω για να παει ετσι οπως πρεπει! τι ρυθμισει να κοιταξω εαν ειναι σωστη, τα παντα!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
AΙσθητήρας μέτρησης μάζας αέρα θερμού φιλμ, το γνωστό MAF. Η αλλαγή του κάνει μεγάλη διαφορά στην απόκριση του κινητήρα, τόσο στις χαμηλές όσο και στο σανίδωμα. Το εάν θέλει αλλαγή το MAF σου φαίνεται από το voltage που μετράει το dme του αυτοκινήτου σου. Γενικά εάν δεν το έχεις αλλάξει ποτέ και παρατηρείς κομπιάσματα ή μειωμένη απόκριση τότε άλλαξέ το! Στο αμάξι σου είναι το part: 13621403123 και κάνει 313$ από pelicanparts.com
εννοεις το λουφτ για να καταλαβω!δηλαδη γυρω στα 350 ευρ μαζι με μεταφορικα? μου κολλαει το ρελαντι στις 1000 με 1000 κατι....κ ζεστο που ειναι...δεν ξερω εαν ειναι συμπτωματα αυτα για αλλαγη λουφτ...κ καμια φορα στην 2 ταχ οταν πατας γκαζι κανει κατι μπερδεματα αλλα σπανια οχι συνεχεια την ωρα που ανεβαζει...στις αλλες ταχυτητες δεν το κανει...αμα το παρω απο εδω θα ειναι πιο ακριβα λες ε?
καθαρισμο στα μπεκ εχεις κανει ποτε?και ρυθμιση βαλβιδων,απ οσο ξερω πρεπει να ρυθμιζονται καθε 25000-30000 χμ στα m3.απλα πραγματακια που αν τα κανεις η διαφορα θα ειναι αισθητη στο αυτοκινητο
το εχω 3 χρονια κ δεν εχω κανει ρυθμισει βαλβιδες δεν μου το ειπε κ κανενας βασικα κανενας μιχανικος που το ειχα παει....ουτε μπεκ!για τις βαλβιδες ειναι ακριβη αυτη η δουλεια?
Τσέκαρε τα μπερδέματα που σου κάνει, γιατί είναι συμπτώματα ΜΑΦ που τα 'φτύνει'. Το είχα πάθει εγώ στο δικό μου Ε34 Μ5 και το αμάξι δεν πήγαινε βήμα.
Για τις βαλβίδες θα σου πρότεινα να το πας σε έμπειρο άνθρωπο. Εϊναι λεπτοδουλίτσα. Αν θες σου δίνω τηλ/νο με ΡΜ.
Πιστεύω το MAF εδώ θα είναι πιο ακριβό, τουλάχιστον εγώ για το 46άρι το πήρα 100 ευρώ φθηνότερα από pelican σε σχέση με Ελλάδα.
Η ρύθμιση βαλβίδων πρέπει να γίνεται κάθε 50,000km. Κατ εμέ δύο πράγματα που θα αλλάξουν ριζικά τη συμπεριφορά και ποιότητα λειτουργίας του s50 είναι μετρητής αέρα και πολλαπλασιαστές εάν δεν έχεις αλλάξει ποτέ. Καλά μεταχειρισμένο MAF εννοείται ΟΧΙ΄, δεν έχει νόημα τότε η αλλαγή....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 15-07-10 στις 17:17
οποτε παμε για ρυθμισμα βαλβιδων μαλλον γιαυτο δεν παει το αμαξακι μου οπως επρεπε ε.....
βαλβιδες μονο σε ανθρωπο που ξερει και εχει τα εργαλεια
εχω ακουσει τρομακτικες ιστοριες απο τετοιες ρυθμισεις.