Σημερα λοιπον που εμπαξα τις αντιηλιακες μεμβρανες, ειδα δειγματα απο carbon μεμβρανες.
Πως θα ηταν αραγε στο Χ?
Σιγουρα ειναι θεμα γουστου αλλα... μην καταντησει too kangourious!
Για πειτε τη γνωμη σας
Σημερα λοιπον που εμπαξα τις αντιηλιακες μεμβρανες, ειδα δειγματα απο carbon μεμβρανες.
Πως θα ηταν αραγε στο Χ?
Σιγουρα ειναι θεμα γουστου αλλα... μην καταντησει too kangourious!
Για πειτε τη γνωμη σας
αντε ρε καγκουρα που θες καρμπον στο Χ3 !!
οχι, σοβαρα τωρα, θα ελεγα στους καθρεπτες μονο...
αλλα νομιζω ουτε εκει.
αποψη μου.
εντιτ:
τωρα που το ξαναβλεπω, στους μαρσπιεδες ισως..? στο κομματι που "παταμε"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 09-05-11 στις 13:55
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Nino (09-05-11)
Ούτε κατα διάννοια...
Nino (09-05-11)
Αν και ψήφισα πουθενά, δεν ξέρω αν θα με χαλούσε να έβλεπα carbon σε καθρεύτες και πίσω αεροτομή...
Το καλό είναι ότι με το μαύρο χρώμα του αμαξώματος δεν κάνει αντίθεση το carbon για να "καγκουρίζει" από μακριά!!
Nino (09-05-11)
αποψη μου παντα...
το carbon ειναι πολυ ωραιο σαν υλικο,μονο που για να δεισει ολο το γλυκο πρεπει το ολο λουκ του αυτοκινητου να ειναι αγριο...
πχ....εγω εχω ενα Μπλε 36ρι με εργοστασιακες 16ρες ζαντες..οσο και να χτυιπιεμαι το carbon δε δενει!αν ειχα 18ρες σε πεντραμπρατσο λεπτο και μια αεροτομη οροφης θα εδειχνει πολυ ωραιο ομως!ετσι δηλαδη πιστευω εγω.
αν το αμαξι σου ειναι ...εργοσασιακη κατασταση μη βαλεις μεμβρανη γιατι θα δειξει too much.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Nino (09-05-11)
Με τίποτα Γιάννη, άστο καλύτερα...
Nino (09-05-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ε αμα ειναι βαλτου καθρεπτες και αεροτομη και οταν το βαρεθεις το βγαζεις..
δεν τρεχει κατι..
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Nino (09-05-11)
Οταν ειχα δει εκεινο το hartge το κτήνος Γιάννη μου πέρασε και εμένα από το μυαλό.
Nino (09-05-11)