Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να εχω ελλειψη απο καποιο μηχανοκινητο που να με ευχαριστει,ετσι μιας και ειμαι κλεισμενος στο σπιτι λογω της μεσης μου εκανα μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ για να βρω κατι που θα μπορω και την κ@υλ@ μου να κανω αλλα και να το εχω για τις οικογενειακες (3 ατομα) μετακινησεις μας.
Βεβαια ρολο παιζει και η γνωμη της κυριας μου,γιατι με το Ε60 και τα μπαξιματα του κοντεψαμε να ......,τελος παντων.Ετσι λοιπον τον τελευταιο μηνα της δειχνω αυτοκινητα τα οποια μου αρεσουν και μπορουν να εξυπηρετησουν ολη την οικογενεια.Το τι εχω ακουσει ........
Νομιζω οτι εχω καταληξει σε αυτο μιας και της αρεσει.
[IMG][/IMG]
Μετα απο τον προλογο ας μπουμε στο θεμα μας,διαβασα διαφορα για προβληματα με το chargecooler,με την αυξημενη θερμοκρασια,με την ελλειψη δεικτη θερμοκρασιας αλλα νομιζω οτι με 2-3 μπαξιματα (ω,ρε παντοφλα) λυνονται συν οτι εχει σχετικα καλο tuning potential.
Με λιγα "πραγματα" ανεβαινει αρκετα η ιπποδυναμη του και νομιζω με σωστη συντηρηση οπως οι πιο πολλοι την εννοουμε εδω μεσα δεν θα βγαλει προβληματα.
Για τα υπολοιπα οπως φρενα,αναρτηση εχω διαβασει τα καλυτερα.
Οι τιμες που παιζουν ειναι 8-9 χιλιαρικα,βεβαια καποιοι επειδη το αμαξι ειναι συλλεκτικο ζητανε κατιτις παραπανω αλλα αναλογως παιζεις μπαλα,υπαρχουν 15 περιπου στο car.
Επειδη η παρεα μας εδω δεν εχει μονο γνωσεις για Bmw αλλα γενικοτερα το κατεχουμε το αθλημα της αυτοκινησης θα ηθελα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια ή γνωριζει κατι παραπανω να το γραψει.
*Ειναι και αλλα αυτοκινητα που εχω σκεφτει αλλα ειτε λογω μεγεθους ειτε λογω χαρατσιου και τεκμηριου ειτε λογω παλαιοτητας προς το παρον τα εχω απορριψει.