Μετα απο πολυ καιρο που εχω να δημιουργησω καποιο θρεντ και βλεποντας οτι υπαρχουν καποια ατομα που ειτε ψαχνουν να αγορασουν μια ζ3 ειτε απλως ενδιαφερονται φιλολογικα ειτε τελος παντων γουσταρουν τρελα το συγκεκριμενο αυτοκινητο επειδη το θεωρουν ενα απο τα ομορφοτερα classic roadsters της εταιριας κλπ κλπ αποφασισα να γραψω ορισμενα χρησιμα πραγματα που αφορουν την εξωτερικη εμφανιση, την εσωτερικη διακοσμηση, τη γεωμετρια και το στησιμο καθως και ορισμενες απο τις μεγαλυτερες αδυναμιες του αυτοκινητου.
Σε αυτο το σημειο να δηλωσω πως ουτε εχω την αναγκη να το παιξω ξερολας ουτε τπτ ουτε φυσικα με ενδιαφερουν οι κακοπροεραιτες κριτικες. Οσοι με ξερουν καλα προσωπικα ξερουν οτι ειμαι αρρωστος στο θεμα και δεν ειμαι αντικειμενικος και το γνωριζω και εγω .. Το αν γνωριζω ομως ορισμενα πραγματα και θελω να τα μοιραστω ειναι αποτελεσμα ατελειωτων ωρων διαβασματος και φυσικα ατελειωτων ωρων ενασχολησης δικων μου με τη δικια μου ζετα και αποφασισα να το κανω για να συνεισφερω σε αυτο το φορουμ γιατι εκτιμω καποιους ανθρωπους οι οποιοι ξερουν φυσικα ποιοι ειναι.
Η παρουσιαση των φωτογραφιων κλπ δεν θα ειναι μονο απο το δικο μου αυτοκινητο και αυτο που θελω να τονισω ειναι πως δεν το κανω για διαφημιση ουτε για θετικα σχολια μιας και η δικια μου ζ3 πλεον ειναι μονιμα σε κλειστο γκαραζ καθοτι κατεθεσα πινακιδες και κατα δευτερον θα κρατηθει για παντα πρωτα ο θεος οποτε δεν τιθεται και θεμα διαφημισης-πωλησης της.
Αυτα για αρχη και θα ακολουθησει η συνεχεια αναλυτικα για το καθε τι και με φωτογραφιες!
Τελος να προσθεσω οτι θα ηταν πολυ χρησιμη επισης η συμβολη και η βοηθεια ορισμενων ανθρωπων που εχουν επισης σημαντικες γνωσεις σε αλλους τομεις (πχ βελτιωσης ιπποδυναμης-μηχανικων βελτιωσεων) οπως και συγκεκριμενα του φιλου nikoz3 και του alexk οι οποιοι επισης ειναι πολυυυ διαβασμενοι και εχουν ασχοληθει επισης πολυ!!
Αυτα για αρχη .. Stay tuned!