Αρχικό μήνυμα απο
sm6
εχουν συμβει αρκετα ευτραπελα σε συνεργεια ειτε εξουσιοδοτημενα ειτε οχι.
περαν του οικονομικου που ειναι σχετικο, σημασια εχει να γινεται σωστη εργασια.
η bmw εχει θεσπισει επισημο τιμοκαταλογο για ολα τα ανταλλακτικα και τις εργασιες.
φυσικα υπαρχει χρεωση ανα μοναδα χρονου και ο χρονος αυτος που θα χρεωθει δεν ειναι οσος κανει ο καθε μαστορας, ή οσος θελει να χρεωσει ο αφεντικο του, αλλα επισης εχει οριστει απο τη bmw.
αυτο ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει μια εταιρια ωστε να εξασφαλισει εκτος απο καλη και τιμια χρεωση των εργασιων.
απο ΄κει και μετα εγκειται στον πελατη να ζηταει παραπανω ενημερωση αν θεωρει μια εργασια υπερτιμολογημενη.
προσωπικα εχω δοκιμασει και εξουσιοδοτημενα και μη εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
και αναλογως της εργασιας χρησιμοποιω.
π.χ. για λαδια δεν εκανα τον κοπο να παω σε εξουσιοδοτημενο, εμπιστευομουν ενα παλιο και γνωστο εξειδικευμενο στη γειτονια μου. το ιδιο θα εκανα και για μια καμμενη λαμπα.
αλλα για αλλου ειδους πιο σοβαρες εργασιες δεν το σκεφτομαι καν...
στο εξουσιοδοτημενο εχεις το συν, αν συμβει το παραμικρο, η παραμικρη αμυχη, να μπορεις να απευθυνθεις στη bmw η οποια ειναι πολυ σοβαρη εταιρια και 99,9% θα βρεις ακρη και θετικη καταληξη.
στο καθε συνοικιακο συνεργειο επαφιεσαι στην καλη διαθεση του καθε μαστορα. και η πειρα που εχω με ωθει να θελω να κανω με τη bmw παρα με τον καθενα που δεν τον ξερω...
ετσι ψηφιζω εξουσιοδοτημενο ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο.