Σύμφωνα με το πνεύμα του φόρουμ, καλό είναι όπως έχει γραφτεί, όποιος γνωρίζει κάτι διαπιστωμένα καλό να το αναφέρει.
Ετσι λοιπόν θα αναφέρω προσωπική εμπειρία από επιδιόρθωση μικρού χτυπήματος στο καπό της μπέμπας μου, εμπερία για την οποία έχω γράψει και σε άλλο φόρουμ παλαιότερα.
Επειδή είμαι πολύ ψείρας με το αμάξι, διαπίστωσα μιά μέρα, τον περασμένο Νοέμβρη, ένα χτυπηματάκι κάπου 1,5εκ μήκους αλλά πολύ επιφανειακό πάνω στο καπό, χωρίς να πειραχτεί καθόλου το χρώμα. Προφανώς από πέσιμο αιχμηρού αντικειμένου η και πιθανόν κάποιου χτυπήματος.
Ηταν τόσο ρηχό που και με την παλάμη να το ψιλάφιζες δεν ένοιωθες τίποτα.
Για να το δεις δε, έπρεπε να έχεις κόντρα τον ήλιο και να ρολάρεις με το μάτι σου το καθρέπτισμα του ουρανού πάνω στο καπό.
Ελα όμως που στο μέρος της πυλωτής που το χω, αυτό ακριβώς συνέβαινε και δεν ησύχαζα 'οταν έπεφτε η ματιά μου σαν μαγνήτης σε κείνο το σημείο.
Απευθύνθηκα λοιπόν σε φραντζάιζ εταιρεία που το αφεντικό είναι παλιός αγωνιζόμενος και πολύ γνωστός μου.
Αφου το είδαν μου πρότειναν να με στείλουν σε άλλη εταιρία επειδή αυτοί δεν έχουν τόσο λεπτά εργαλεία.
Στην δεύτερη που πήγα, άρχισαν τα μεν αλλά , ξέρω εγώ, να δούμε αν δεν έχει πάρει καθόλου χρώμα κλπ και με έκλεισαν ραντεβού σε βάθος μήνα.
Οταν τους πήρα τηλέφωνο την παραμονή, έκπληκτος άκουσα να μου λένε πως δεν έχουν στο κομπιούτερ του, τέτοιο ραντεβού και δέχθηκαν, κάνοντας μου χάρη να το πάω σε μια βδομάδα.
Οπως καταλαβαίνετε, την κοπάνησα και προσπάθησα να βρώ τον Γιακούμπ (παρατσούκλι είναι και μ αυτό έγινε γνωστός), ο οποίος δουλεύει μόνος του.
Είχα ακούσει κατά καιρούς πολύ καλά λόγια, αλλά προσωπικά τίποτε παραπάνω.
Νε την τηλεφωνική επικοινωνία, ευγενικότατος, μου είπε να το παω κιόλας.
Λοιπόν παιδιά, οι εντυπώσεις μου άριστες.
Πολύ ψείρας, κατακάθαρος χώρος, τα πάντα στην θέση τους. Δεν φαίνεται φυσικά απολύτως τίποτα απ την επισκευή και χωρίς να γνωρίζω προσωπικά τον συμφορουμίτη Κώστα (Monsta), αλλά απ όσα διαβάζω εδώ μέσα, πρέπει να είναι κάτι σαν αυτόν σε νοοτροπία και υπευθυνότητα εργασίας.
Οποιος φίλος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας μου στείλει p.m
Μιλώ φυσικά για Θεσσαλονίκη.