Τρελό βίντεο - ελεύθερη κατάδυση.
Not a fan, αλλά πολύ εντυπωσιακό nonetheless.
Τρελό βίντεο - ελεύθερη κατάδυση.
Not a fan, αλλά πολύ εντυπωσιακό nonetheless.
aristent (20-02-12)
δεν νομιζω τακη...
δεν κανει πουθενα εξισωση ειναι ασυμβατο!!!
η αρνητικη πιεση με το ελαχιστο βαρος που εχει στη μεση δεν ξεκινα απο τα δυο μετρα
και πολλα αλλα
+1
...αλλοι ισχυριζονται οτι ειναι animation και οχι πραγματικοτητα.....αλλα εαν υποθεσουμε οτι ειναι πραγματικοτητα δεν νομιζω και εγω οτι εχει αυτον τον ρυθμο καταβασης χωρις κανενα προβλημα.....
ΥΣ....καποια φορα που ειχα παει στη Σκοπελο για διακοπες,πηγαμε σε μια παραλια που λεγεται Πανορμος,μετα τα 30-40μετρα απο την ακτη και σε βαθος θαλασσας 3-4 μετρα αρχιζει ενας τετοιος παρομοιος γκρεμος,που σκοτεινιαζει αφου δεν υπαρχει περιπτωση να δεις πατο!!!
.....περιττο να σας πω οτι μολις εφτασα εκει στον γκρεμο γυρισα στα ρηχα σε χρονο dt απο την τρομαρα μου!!!
ρε πστη μου...
θα ήθελα να είμαι κρυμένος εκεί στο σκοτάδι και μόλις φτάσει κοντά στα τυφλά ο τύπος να πεταχτώ με ένα φακό και να κάνω
ΑΜΠΛ ΜΜΠΛ ΜΠΛΛΛΛΛ ΜΠΡΛΟΥΜΜΠΛΛΛΛΡΛΛΛ απο πίσω του.
Παίζει απο το κλανίδι να ανέβαινε στην επιφάνεια και να πήδαγε και στον αέρα βγαίνοντας?
τυχαινει να σχολουμαι ερασοτεχνκα με καταδυσεις
ενα θα πω,
https://www.youtube.com/watch?v=KJJW7EF5aVk
τα σχολια ειναι περιττα
Υποθέτω οτι ο wise guys εννοείς οτι είναι ο δύτης στο βίντεο.....
Τυγχάνει να βουτάω με μπουκάλες απο τα 23 μου....και αυτό που κάνει αυτός μονο σε ταινία του spielberg μπορώ να το φανταστώ....Να περπατάει στο βυθό με μόνο αυτα τα βάρη πάνω του και να βουτάει κάθετα με τέτοιο ρυθμό καθόδου.....άσε ολα τα αλλα....
Ρε παιδιά, μπορεί να έχει μαντεμένια @@.