Τι μάχες χάνουμε...
Τι μάχες χάνουμε...
///M3L (09-12-10), Akis 330Ci (09-12-10), Leonidas_E39 (09-12-10)
Στο 0:24 που πεφτει η corvette στα φρενα πριν την στροφη παρατηρηστε που αναβουν. καλό.
Ο τυπας με το corvette αφηνιασε . Απλα απιστευτο βαλτε να το δειτε σε HD.
Και καλά του κανε ο Πορσάκιας στο τέλος.
oldcarskickass (09-12-10)
Απο τα λίγα που καταλαβαινω ο πορσακιας ηταν ποιο ψυχραιμος απλα σε καποια φαση με τις εναλαγες στις καμερες δεν καταλαβα πως ο πορσακιας ξαναβγηκε μπροστα. Οσο για τον τυπο με την κορβετ οντως καλα να παθει.
Κ οι δυο λυσσαξανε πραγματικα,ο πορσακιας οντως πιο ψυχραιμος σε ολο τον αγωνα αλλα το τελος αυτο δεν το περιμενα με τπτ!!!Κ μενα μου αρεσουν αυτες οι δισκοπλακες που "λαμπιριζουν"
Ι donut understeer...
Aντιαθλητικη εως αλητικη συμπεριφορα του οδηγου της πορσε στο τελος..
Εγω θα τον εσπαγα στο ξυλο τον μ@λ@κα...
Tουλαχιστον η κορβετ τερματισε!
Γιατί Μάνο ? Λόγω της λαχτάρας απ τη στούκα ? Για πες και συ που το κατέχεις το άθλημα.
Το βίντεο το είδα βέβαια μόνο μία φορά, αλλά ο κορβετάκιας ήταν εκείνος που τον έσπρωξε σχεδόν έξω από τη πίστα στη τελευταία στροφή, κοστίζοντας στο πορσάκια πολύτιμα δευτερόλεπτα. Εκτός κι αν έχασα κάτι.
Και χάρη του κανε που τον άφησε να τερματίσει κιόλας, έστω μ αυτό το τρόπο. Λες και δε συνέβει τίποτα.
Το γεγονός που ο κορβετάκιας είχε καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα που ήταν πίσω από το πορσάκια τα high beams του να τον τυφλώνουν, δεν είναι αντιαθλητική έως αλήτικη συμπεριφορά ??
Kωστα εμπειρια απο αγωνες αυτοκινητων δεν εχω αλλα απο αγωνες καρτ αρκετη.
Και επειδη απο τα καρτ αρχιζουν οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι ξερουν πολυ καλα τους κανονες του παιχνιδιου.
Το να ακουμπας καποιον στα φρενα σε οποιοδηποτε μηχανοκινητο σπορ ειναι αποδεκτο απο ολους. Ναι ,ειναι μεσα στα ατυπα ορια του αγωνα. Να ακουμπας και να σπρωχνεις λιγο βεβαια και οχι να πεφτεις με ολα πανω...
Το να οδηγεις ομως καποιον που βρισκεται διπλα σου στο τοιχο και να τον στριμωχνεις και να μην αφηνεις χωρο ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ.
Ειμαι περιεργος τι αποφασισαν οι αγωνοδικες για τον οδηγο της πορσε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 09-12-10 στις 13:53
Π@@@α του Πορσακια.Καθαρα ανωτερη η Corvette στην ευθεια.Η μονη δικαιολογια ειναι οτι τον χτυπησε πανω στην στροφη ισως για να τον βγαλει εκτος πορειας και μετα ο Πορσακιας του το ανταπεδωσε.