Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω ιδιαιτερα αυτους που εχουν ψωνισει απο Ebay αν οι φτηνες τιμες που βλεπω στο λινκ που παραθετω ισχυουν κ αν ειναι εμπιστες πηγες . τα φωτα σας παρακαλω
Παιδια καλησπερα θελω να σας ρωτησω ιδιαιτερα αυτους που εχουν ψωνισει απο Ebay αν οι φτηνες τιμες που βλεπω στο λινκ που παραθετω ισχυουν κ αν ειναι εμπιστες πηγες . τα φωτα σας παρακαλω
Ισχύουν...Γιατί είναι ιμιτασιόν και όχι γνήσιοι...Αλλά αν είναι απο ABS πλαστικό μην σε νοιάζει...Προχώρα στην αγορά...
ειδα τις τιμες φιλε βασιλη κ καπως σαστισα, 143 ευρω ελεγε ο ενας κ καπως γλυκαθηκα μπορω να πω, γτ εδω που ρωτησα μου ειπαν 450 ευρω ..... :/ οπως ολα δειχνουν θα τον καπαρωσω ... ευχαριστω για την απαντηση !
Kάπου εκεί παίζουν...200 περίπου με τα μεταφορικά...
Ελλάδα μην το σκέφτεσαι καν...Οπου και να έχω ρωτήσει ακούω ότι να'ναι για ιμιτασιόν...Αμα είναι να δώσεις 450 πας και παίρνεις κανονικό μέσα απο τη ΒΜW...
αυτο σκεφτηκα κ εγω κ ειπα να ψαχτω παραπανω γτ αλλιως παιρνω οριτζιναλ μεσα απο την BMW βλεπω πολλες προσφορες παντως κ μου φαινεται οτι ειναι πολυ καλυτερα να αγορασω απ εξω.
ναι βασικα ομως στοιχιζουν πολυ τα εξοδα αποστολης οριστε παντως https://global.ebay.com/99-05_BMW_3_...476827799/item
katsaraios (22-05-10)