είναι δυνατόν να βγεί usb έξοδος στο εργοστασιακό ΜΚ3 με 16:9 οθόνη???
και αν ναι, μπορεί να αναγνωρίσει ΜΡ3 σε μορφή φακέλων, ή θα πρέπει να είναι χύμα τα τραγούδια χωρίς φακέλους...
γνωρίζει κανείς ρε παιδιά???
είναι δυνατόν να βγεί usb έξοδος στο εργοστασιακό ΜΚ3 με 16:9 οθόνη???
και αν ναι, μπορεί να αναγνωρίσει ΜΡ3 σε μορφή φακέλων, ή θα πρέπει να είναι χύμα τα τραγούδια χωρίς φακέλους...
γνωρίζει κανείς ρε παιδιά???
sympether with chiefτης
ενδιαφέρον, αλλά αυτό που ψάχνω είναι αν μπορεί να βγεί έξοδος απο την μαμά πηγή με καλώδιο, που να κουμπώνει usb stick.
πχ. μέσα στο ντουλαπάκι, ή κάτω απο τον τεμπέλη, αλλά καλώδιο απευθείας απο την μαμά πηγή.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
το κολποπου λεει ο Σουρος δεν το ξερω(δλδ να βαλεις στην εισοδο της σιντιερας usb.και αν μπει πως θα το διαβαζει).σαν audio in γινεται αλλα θα παιζει απ το mp3 player που θα συνδεσεις.αλλιως μονο με το dension πιο πανω το οποιο συνδεεται στην θεση της cdιερας και διαβαζει κανονικα υποτιτλους τραγουδια κλπ.συνδεεται και με i pod και audio in.εγω θα σου προτεινα να παρεις μια 6δισκη σιντιερα που να παιζει mp3 να της βαλεις 6 σιντακια με mp3 και εισαι ''κουκλος'' ενα καρο τραγουδια θα εχεις
Το Dension που έχω τοποθετήσει παίζει και μαζί με την cdιέρα με το κατάλληλο ρελέ.
Είχε γίνει ένα group buy, πιθανόν στο άλλο φόρουμ. Αν θες λεπτομέρειες σου στέλνω ένα πμ με στοιχεία.
Συνδέω iPod, iPhone και USB. Άλλη λύση δεν ξέρω, πέρα από το τελευταίο Bluetooth module που συνδέεται με το BM54 αν δεν κάνω λάθος...