Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Nearly 600,000 Original Miles!!!!!

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Smile Nearly 600,000 Original Miles!!!!!

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για μία αμερικανίδα γιαγιά ηλικίας 93 ετών να αποχωριστεί το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αγοράσει το 1964 και έκτοτε το οδηγούσε ανελλιπώς έχοντας διανύσει 927.000 χλμ. Πρόκειται για την Ρέιτσελ Βάιτς, η οποία ζει στο Ορλάντο της Φλόριντα και ζητά 9.000 ευρώ για την Mercury Comet Caliente – αμάξι συλλεκτικό, καλοσυντηρημένο και, κυρίως, από «πρώτο χέρι».
    48 χρόνια οδήγησης ήταν αρκετά. Ο πολιτειακός νόμος απαγορεύει πλέον στην κυρία Βάιτς να συνεχίσει να οδηγεί. Γιαυτό πριν από ένα μήνα αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο πιστό της όχημα. Έχει κάνει τρεις γάμους, έχει τέσσερα παιδιά, εννιά εγγόνια και 11 δισέγγονα.
    Ως οδηγός, υπήρξε υπόδειγμα προσοχής και μεθοδικότητας. «Όταν βάζω βενζίνη σημειώνω την απόσταση που έχω διανύσει, την ημερομηνία και πόση βενζίνη ανά χλμ. έχω ξοδέψει. Ήμουν πάντα προσεκτική και φρόντιζα τα πάντα – εκτός από τους συζύγους μου…», λέει αστειευόμενη. «H μεγάλη προσοχή που έδωσα στο αυτοκίνητο είναι ο λόγος που άντεξε μέχρι σήμερα».
    Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μικροτρακαρίσματα και ένα σχετικά μεγάλο ατύχημα, χωρίς κανείς να πάθει τίποτα, όταν κάποιος το χτύπησε στο πίσω μέρος. Κάνει τακτικά τα σέρβις του και όλες τις απαραίτητες εργασίες φανοποιίας.
    «Θα βγει σε δημοπρασία, μαζί με άλλα κλασικά αυτοκίνητα. Θα ήθελα να το αφήσω στην οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα το φροντίσουν όπως εγώ. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να το αγοράσει ο (διάσημος τηλεπαρουσιαστής ) Τζέι Λένο που είναι λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων, αν ενδιαφέρεται» δηλώνει η κυρία Βάιτς.
    Παρόλο που έχει διανύσει σχεδόν την απόσταση από τη Γη στη Σελήνη μετΆ επιστροφής, δεν έσπασε το ρεκόρ του Ιρβ Γκόρντον, από τη Νέα Υόρκη. Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες καταγράφεται ότι αυτός ο οδηγός έχει ήδη διανύσει 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα (!) με ένα Volvo P1800 του 1966 και…συνεχίζει.

https://growingbolder.com/media/tech...ad-259598.html

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

2. The Following 8 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

alexk (05-05-12), BILL007 (05-05-12), Dr. Yamastura (05-05-12), gant (06-05-12), Kostas_1 (06-05-12), oldcarskickass (05-05-12), saulm3 (05-05-12), sierra (05-05-12)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

σιγά τα ωά..το παλιό αγροτικό μας είχε κοντά στα 2 μύρια χλμ..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

και στο φορτηγο του θειου μου(mercedes 2632,μοντελο 79 )του αλλαξαμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μηχανη(το 2007) στα 2.800.000 ΧΛΜ...πρωτο χερι,αθανατο,ακομα και σημερα καπου θα δουλευει....

Rides
    2

Προεπιλογή

Opel Ascona του '77.Όταν την δώσαμε το 1992 είχε 1.750.000 χιλιόμετρα.Το αμάξι μέχρι και το 2002 κυκλοφορούσε κανονικά.Αθάνατα τα έφτιαχναν κάποτε.

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο το εχει ο παππους μου!
    εχει γραψει εδω και χρονια πανω απο 1,000,000 χιλιομετρα και συνεχιζει ακαθεκτο
    1600 κινητηρα βενζινης....απειρα βαρη εχει σηκωσει!
    ηταν το πρωτο αμαξι που κυκλοφορουσε για χρονια στην περιοχή!
    και να τι δειτε να ανεβαιζει με 4ή τις ανηφορες να παθετε πλάκα!
    ειναι και πολυ αθορυβο!στο ρελαντι νομιζεις οτι ειναι σβηστο!!!
    https://www.google.gr/imgres?q=toyot...h=143&hovw=191

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτός δλδ τι να πει ?? https://xanthi-eurotaxi.blogspot.com...edes-benz.html

Υ.Γ Μην το δει ο Γιαννης και παραμιλάει για κανα μήνα...

8. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

katsaraios (08-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP