Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ

Rides
    1

Προεπιλογή ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ

https://www.tovima.gr/politics/article/?aid=454011

και εδώ το τέστ

https://www.helpmevote.gr

συμπίπτει καθόλου με το κόμμα που κλίνετε προς αυτό;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following 8 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

120ie87 (24-04-12), bmwcompactjohn (24-04-12), gant (24-04-12), hades7 (24-04-12), Kostas_1 (24-04-12), Ptboul (24-04-12), Samaro (24-04-12), Vasilis (24-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων

και εδώ το τέστ

Που διαολο το ανακαλυψες ρε τριχα?
    Ναι συγκληνει προς αυτο που θα ψηφισω

4. The Following User Says Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Panos 316T (24-04-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων

και εδώ το τέστ

θα ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό, αν τα κόμματα στηρίζανε αυτά τα οποία λένε...και αυτοί πρέπει να έχουν μια ιδεολογία, διαφορετική απο τους υπολοίπους, απλά για να υπάρχουν σαν κόμματα και να βγαίνουν και να λένε όλα αυτά που λένε...
    δυστηχώς όλα είναι στα λόγια, και μιλάνε όλοι τους για πράγματα τα οποία δεν μπορούν να υλοποιήσουν. πράγμα που κάνει ακόμα και αυτό τον πολύ ωραίο οδηγό, τελείως άχρηστο...
    αν πρίν τρία χρόνια υπήρχαν οι ερωτήσεις...
    1) θεωρείτε ότι λεφτά υπάρχουν για να περάσει η ελλάδα αναίμακτη την οικονομική κρίση?

2) πιστεύετε ότι πρέπει να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις?

3) πιστεύετε ότι πρέπει να αυξηθεί η φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων?

4) πιστεύετε ότι πρέπει να αυξηθούν τα τεκμήρια?

πρώτο πρώτο λοιπόν θα έβγαινε το πασοκ στις προτιμήσεις, όπως και έγινε. το αποτέλεσμα όμως ποιό ήταν???
    ωραία όλα αυτά, και εμένα μου αρέσουν αποτελέσματα στατιστική, αλλά δυστηχώς στο συγκεκριμένο θέμα δεν ισχύει τπτ απο αυτά που υποτίθεται ότι έχουν θεωρηθεί ως δεδομένα.

εμένα πχ μου έβγαλε το λαος. αλλά τι να πάω να ψηφίσω???τον άνθρωπο που φώναζε, έπειτα έδωσε το οκ - έβαλε δυο πολιτικούς του στα υπουργεία με αποτέλεσμα να τους χάσει, και τώρα κάνει ότι έκανε ο σαμαράς πρίν δυο χρόνια??? ΕΛΕΟΣ!!!
    δυστηχώς, και λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη παιδιά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 10 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bassakos (24-04-12), bmwcompactjohn (24-04-12), doctore (24-04-12), kostas1.6 (24-04-12), Kostas_1 (24-04-12), Leonidas_E39 (24-04-12), Monsta (24-04-12), Panos 316T (24-04-12), Ptboul (24-04-12), tzanis320si (24-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

H μονη λυση που βλεπω εμπρος......και υπολογίζοντας οτι πολλά ΖΩΑ θα δώσουν πάλι την ψήφο τους στα δυο κόμματα.....ειναι, η πολυδιάσπασή....να μπουν οσο περισσότερα κόμματα μεσα στην βουλη....να μην μπορουν να περάσουν μετρα...και ακόμα και σε συγκυβέρνηση, να πρέπει να ειναι απο 3 κόμματα και πάνω.....ετσι ωστε να μην μπορούν να περασουν μαλακισμένα μετρα....ετσι το βλεπω εγω....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

8. The Following 10 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

120ie87 (24-04-12), bmwcompactjohn (24-04-12), gant (24-04-12), gnx (24-04-12), Kostas_1 (24-04-12), Panos 316T (24-04-12), Ptboul (24-04-12), Thomelef (24-04-12), tmilatos (24-04-12), tzanis320si (24-04-12)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Πολυ καλο!χεχε
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

10. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

oldcarskickass (24-04-12), Panos 316T (24-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Υπαρξιακέ μηδενιστή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη ,ειδικά σε αυτό τον τομέα ,υπάρχει το χάος!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos 316T : 24-04-12 στις 09:29 Αιτία: τα θεωρεία μπούφο είναι στα θέατρα και στη βουλή
    τούρμπο και πράσινα άλογα

12. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Samaro (24-04-12), Thomelef (24-04-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    H μονη λυση που βλεπω εμπρος......και υπολογίζοντας οτι πολλά ΖΩΑ θα δώσουν πάλι την ψήφο τους στα δυο κόμματα.....ειναι, η πολυδιάσπασή....να μπουν οσο περισσότερα κόμματα μεσα στην βουλη....να μην μπορουν να περάσουν μετρα...και ακόμα και σε συγκυβέρνηση, να πρέπει να ειναι απο 3 κόμματα και πάνω.....ετσι ωστε να μην μπορούν να περασουν μαλακισμένα μετρα....ετσι το βλεπω εγω....
    γιάννη μου, είναι πολύ εύκολα να φωνάζεις και να λές ότι είσαι κατά όλων όσων θέλει να περνάει μια κυβέρνηση που έχει 155 έδρες μέσα στην βουλή, μαζεύοντας την ευνοια του κόσμου...
    όλο αυτό που είδαμε τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τεράστιο φιάσκο...υπο το πέπλο προστασίας την μειοψηφίας εδρών, όλοι μα όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, μιάς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
    και ποιός μας λεει ότι και ο τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα έκανε το ίδιο με τον σαμαρά πχ.
    εγώ ξέρω, ότι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, και όλα αυτά που ακούγονται είναι μαλακίες...η χώρα έχει τεράστια έξοδα, και έσοδα μηδεν. δεν υπάρχουν και πολά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει να μπαίνει το πράγμα στην θέση του...
    μείωση εξόδων λοιπόν, πράγμα το οποίο ΔΕΝ γίνεται.
    απο εκεί και πέρα, τι συζητάμε???
    ειλικρινά, αν υπήρχε έστω και ένας πολιτικός που να έβγαινε και να έλεγε ότι οι μισθοί των βουλευτών θα πάνε μικτά στα 1000 ευρώ, όπως και των υπόλοιπων ελλήνω, χωρίς μπόνους, χωρίς - χωρίς - χωρίς, θα τον ψήφιζα με κλειστά τα μάτια.
    επειδή όμως κανένας δεν το λέει, εκεί για μένα σταματάει η κουβέντα.
    ναι...κάτι θα ψηφίσω, αλλά για μένα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, και είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή μου δεν θ'αλλάξει προς το καλύτερο, όπως και και πολλών άλλων ελλήνων.
    αντίθετα, οι πολιτικοί μας, θα συνεχίζουν να κάνουν λεζάντα, λέγοντας ένα κάρο μαλακίες όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια...
    εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε και το χρόνου την ίδια κουβέντα, φυσικά με όσους θα έχουν ακόμα λεφτά για πληρώνουν το ίντερνετ τους.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

nikos1400 (25-04-12), Panos 316T (24-04-12), tzanis320si (24-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι με τα κόμματα είναι όπως περίπου με τις γκόμενες οι οποίες στη συνέχεια παντρεύονται τον μέχρι πρότεινος γκόμενο.

Αν ρωτήσεις τον άντρα θα σου πει το κλασσικό άλλος άνθρωπος πριν το γάμο άλλος μετά.

Και λείπουν αρκετά κόμματα, όπως πχ αυτό των ελλήνων πειρατών.

ΥΓ: και το ότι ταιριάζουμε με αυτά που λένε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ τα κόμματα δε νομίζω ότι είναι και κάτι σημαντικό.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 24-04-12 στις 10:38
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

16. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Panos 316T (24-04-12), Samaro (24-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιάννη μου, είναι πολύ εύκολα να φωνάζεις και να λές ότι είσαι κατά όλων όσων θέλει να περνάει μια κυβέρνηση που έχει 155 έδρες μέσα στην βουλή, μαζεύοντας την ευνοια του κόσμου...
    όλο αυτό που είδαμε τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τεράστιο φιάσκο...υπο το πέπλο προστασίας την μειοψηφίας εδρών, όλοι μα όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, μιάς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
    και ποιός μας λεει ότι και ο τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα έκανε το ίδιο με τον σαμαρά πχ.
    εγώ ξέρω, ότι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, και όλα αυτά που ακούγονται είναι μαλακίες...η χώρα έχει τεράστια έξοδα, και έσοδα μηδεν. δεν υπάρχουν και πολά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει να μπαίνει το πράγμα στην θέση του...
    μείωση εξόδων λοιπόν, πράγμα το οποίο ΔΕΝ γίνεται.
    απο εκεί και πέρα, τι συζητάμε???
    ειλικρινά, αν υπήρχε έστω και ένας πολιτικός που να έβγαινε και να έλεγε ότι οι μισθοί των βουλευτών θα πάνε μικτά στα 1000 ευρώ, όπως και των υπόλοιπων ελλήνω, χωρίς μπόνους, χωρίς - χωρίς - χωρίς, θα τον ψήφιζα με κλειστά τα μάτια.
    επειδή όμως κανένας δεν το λέει, εκεί για μένα σταματάει η κουβέντα.
    ναι...κάτι θα ψηφίσω, αλλά για μένα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, και είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή μου δεν θ'αλλάξει προς το καλύτερο, όπως και και πολλών άλλων ελλήνων.
    αντίθετα, οι πολιτικοί μας, θα συνεχίζουν να κάνουν λεζάντα, λέγοντας ένα κάρο μαλακίες όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια...
    εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε και το χρόνου την ίδια κουβέντα, φυσικά με όσους θα έχουν ακόμα λεφτά για πληρώνουν το ίντερνετ τους.

Ναι δεν εχεις άδικο ρε Θωμα.....αλλα τι???......μένουμε απαθείς???....κοιτάμε τις εξελίξεις απο μακρια???.......ννα φορτώσω τα βάρη στο παιδι μου????.....οχι.....

Θα προσπαθήσω οσο μπορώ....τουλάχιστον δε θα νοιώθω πρόβατο....**** την κηδεία τους!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 26-04-12 στις 14:18
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

18. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Panos 316T (24-04-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

βαρεθηκα να βλεπω ψευτοεπαναστατες και νεοσωτηρες που ψηφιζαν οχι στις βουλευτικες αποζημιωσεις και στις προωρες συνατξιοδοτησεις βουλευτων με μια μονο θητεια για τα ματια του κοσμου,αλλα τις τσεπωναν αφου ηξεραν οτι σαν μειοψηφια δεν μπορουσαν να εμποδισουν την ψηφιση του νομοσχεδιου απο την στιγμη που τα 2 μεγαλα κομματα τα υπερψηφιζαν.που διατηρουσαν και διατηρουν κατασκευαστικες που ζουσαν και πλουτισαν με εργα του δημοσιου.

20. The Following 4 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

bmwcompactjohn (24-04-12), nikos1400 (25-04-12), Panos 316T (24-04-12), Thomelef (24-04-12)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP