https://www.tovima.gr/politics/article/?aid=454011
και εδώ το τέστ
https://www.helpmevote.gr
συμπίπτει καθόλου με το κόμμα που κλίνετε προς αυτό;
https://www.tovima.gr/politics/article/?aid=454011
και εδώ το τέστ
https://www.helpmevote.gr
συμπίπτει καθόλου με το κόμμα που κλίνετε προς αυτό;
τούρμπο και πράσινα άλογα
Panos 316T (24-04-12)
θα ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό, αν τα κόμματα στηρίζανε αυτά τα οποία λένε...και αυτοί πρέπει να έχουν μια ιδεολογία, διαφορετική απο τους υπολοίπους, απλά για να υπάρχουν σαν κόμματα και να βγαίνουν και να λένε όλα αυτά που λένε...
δυστηχώς όλα είναι στα λόγια, και μιλάνε όλοι τους για πράγματα τα οποία δεν μπορούν να υλοποιήσουν. πράγμα που κάνει ακόμα και αυτό τον πολύ ωραίο οδηγό, τελείως άχρηστο...
αν πρίν τρία χρόνια υπήρχαν οι ερωτήσεις...
1) θεωρείτε ότι λεφτά υπάρχουν για να περάσει η ελλάδα αναίμακτη την οικονομική κρίση?
2) πιστεύετε ότι πρέπει να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις?
3) πιστεύετε ότι πρέπει να αυξηθεί η φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων?
4) πιστεύετε ότι πρέπει να αυξηθούν τα τεκμήρια?
πρώτο πρώτο λοιπόν θα έβγαινε το πασοκ στις προτιμήσεις, όπως και έγινε. το αποτέλεσμα όμως ποιό ήταν???
ωραία όλα αυτά, και εμένα μου αρέσουν αποτελέσματα στατιστική, αλλά δυστηχώς στο συγκεκριμένο θέμα δεν ισχύει τπτ απο αυτά που υποτίθεται ότι έχουν θεωρηθεί ως δεδομένα.
εμένα πχ μου έβγαλε το λαος. αλλά τι να πάω να ψηφίσω???τον άνθρωπο που φώναζε, έπειτα έδωσε το οκ - έβαλε δυο πολιτικούς του στα υπουργεία με αποτέλεσμα να τους χάσει, και τώρα κάνει ότι έκανε ο σαμαράς πρίν δυο χρόνια??? ΕΛΕΟΣ!!!
δυστηχώς, και λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη παιδιά...
sympether with chiefτης
Bassakos (24-04-12), bmwcompactjohn (24-04-12), doctore (24-04-12), kostas1.6 (24-04-12), Kostas_1 (24-04-12), Leonidas_E39 (24-04-12), Monsta (24-04-12), Panos 316T (24-04-12), Ptboul (24-04-12), tzanis320si (24-04-12)
H μονη λυση που βλεπω εμπρος......και υπολογίζοντας οτι πολλά ΖΩΑ θα δώσουν πάλι την ψήφο τους στα δυο κόμματα.....ειναι, η πολυδιάσπασή....να μπουν οσο περισσότερα κόμματα μεσα στην βουλη....να μην μπορουν να περάσουν μετρα...και ακόμα και σε συγκυβέρνηση, να πρέπει να ειναι απο 3 κόμματα και πάνω.....ετσι ωστε να μην μπορούν να περασουν μαλακισμένα μετρα....ετσι το βλεπω εγω....
120ie87 (24-04-12), bmwcompactjohn (24-04-12), gant (24-04-12), gnx (24-04-12), Kostas_1 (24-04-12), Panos 316T (24-04-12), Ptboul (24-04-12), Thomelef (24-04-12), tmilatos (24-04-12), tzanis320si (24-04-12)
Πολυ καλο!χεχε
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
oldcarskickass (24-04-12), Panos 316T (24-04-12)
Υπαρξιακέ μηδενιστή συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη ,ειδικά σε αυτό τον τομέα ,υπάρχει το χάος!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos 316T : 24-04-12 στις 09:29 Αιτία: τα θεωρεία μπούφο είναι στα θέατρα και στη βουλή
τούρμπο και πράσινα άλογα
γιάννη μου, είναι πολύ εύκολα να φωνάζεις και να λές ότι είσαι κατά όλων όσων θέλει να περνάει μια κυβέρνηση που έχει 155 έδρες μέσα στην βουλή, μαζεύοντας την ευνοια του κόσμου...
όλο αυτό που είδαμε τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν ένα τεράστιο φιάσκο...υπο το πέπλο προστασίας την μειοψηφίας εδρών, όλοι μα όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, μιάς και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
και ποιός μας λεει ότι και ο τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα έκανε το ίδιο με τον σαμαρά πχ.
εγώ ξέρω, ότι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, και όλα αυτά που ακούγονται είναι μαλακίες...η χώρα έχει τεράστια έξοδα, και έσοδα μηδεν. δεν υπάρχουν και πολά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει να μπαίνει το πράγμα στην θέση του...
μείωση εξόδων λοιπόν, πράγμα το οποίο ΔΕΝ γίνεται.
απο εκεί και πέρα, τι συζητάμε???
ειλικρινά, αν υπήρχε έστω και ένας πολιτικός που να έβγαινε και να έλεγε ότι οι μισθοί των βουλευτών θα πάνε μικτά στα 1000 ευρώ, όπως και των υπόλοιπων ελλήνω, χωρίς μπόνους, χωρίς - χωρίς - χωρίς, θα τον ψήφιζα με κλειστά τα μάτια.
επειδή όμως κανένας δεν το λέει, εκεί για μένα σταματάει η κουβέντα.
ναι...κάτι θα ψηφίσω, αλλά για μένα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, και είμαι πεπεισμένος ότι η ζωή μου δεν θ'αλλάξει προς το καλύτερο, όπως και και πολλών άλλων ελλήνων.
αντίθετα, οι πολιτικοί μας, θα συνεχίζουν να κάνουν λεζάντα, λέγοντας ένα κάρο μαλακίες όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια...
εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε και το χρόνου την ίδια κουβέντα, φυσικά με όσους θα έχουν ακόμα λεφτά για πληρώνουν το ίντερνετ τους.
sympether with chiefτης
Αν ρωτήσεις τον άντρα θα σου πει το κλασσικό άλλος άνθρωπος πριν το γάμο άλλος μετά.
Και λείπουν αρκετά κόμματα, όπως πχ αυτό των ελλήνων πειρατών.
ΥΓ: και το ότι ταιριάζουμε με αυτά που λένε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ τα κόμματα δε νομίζω ότι είναι και κάτι σημαντικό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 24-04-12 στις 10:38
Panos 316T (24-04-12), Samaro (24-04-12)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 26-04-12 στις 14:18
Panos 316T (24-04-12)
βαρεθηκα να βλεπω ψευτοεπαναστατες και νεοσωτηρες που ψηφιζαν οχι στις βουλευτικες αποζημιωσεις και στις προωρες συνατξιοδοτησεις βουλευτων με μια μονο θητεια για τα ματια του κοσμου,αλλα τις τσεπωναν αφου ηξεραν οτι σαν μειοψηφια δεν μπορουσαν να εμποδισουν την ψηφιση του νομοσχεδιου απο την στιγμη που τα 2 μεγαλα κομματα τα υπερψηφιζαν.που διατηρουσαν και διατηρουν κατασκευαστικες που ζουσαν και πλουτισαν με εργα του δημοσιου.
bmwcompactjohn (24-04-12), nikos1400 (25-04-12), Panos 316T (24-04-12), Thomelef (24-04-12)