Αρχικό μήνυμα απο
stratosMB
Καλησπερα παιδια
Σκεφτομαι να παρω z4coupe 3.0si. Ειναι αυτοκινητο που το γουσταρω χρονια και επειδη εδω και λιγο ειμαι προς αναζητηση νεου τουτου, δεν μπορω να αγνοησω τις ελκυστικες τιμες που βλεπω.
Τα κυβικα,τα τελη και η καταναλωση ειναι πραγματα που δεν με προβληματιζουν προς το παρον. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια των μεταχειρισμενων coupe εχουν το αυτοματο κιβωτιο. Για το οποιο κιβωτιο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα και το φοβαμαι μηπως σε κανα χρονο μου βγαλει κανα κουσουρι και αρχιζουν να μου ραβουν κουστουμια στη bmw...
Σε περιπτωση ομως που δεν το αποφυγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Στη θεση DS και με το sport button πατημενο σε αφηνει να φτασεις στον κοφτη αλλα αλλαζει σχεση. Υπαρχει τροπος μεσω προγραμματισμου στον εγκεφαλο,οταν εισαι στη συγκεκριμενη θεση, να χτυπαει κοφτη και να μην σε περναει στην επομενη σχεση? Να γινει manual δλδ κατα καποιο τροπο.
Δεν εχω σκοπο να βαραω κοφτες αλλα αυτοκινητο γνωστου μου δουλευουντας με το παραπανω σεναριο και ολα τα ηλεκτρονικα εκτος,του αλλαξε σχεση πανω στο apex και το αυτοκινητο εφυγε.