Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: [E36] Χαμηλωμα

Rides
    0

Προεπιλογή [E36] Χαμηλωμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ Ε36 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΝΙΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITRIS E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ Ε36 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΝΙΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
    Θερμή παράκληση να γράφεις με μικρά γράμματα.......
    Πρέπει να μας πεις πρώτα απο ολα τι αμορτισερ φορας και τι ελατηρια;

3. The Following User Says Thank You to Kostas Maras For This Useful Post:

Kostas_1 (09-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

την πρωτη φορα ειχα επανω στο αμαξι bilstein pss9 και τωρα φοραω eibach ελατηρια με bilstein αμορτισες

Rides
    1

Προεπιλογή

την πρωτη φορα ειχα επανω στο αμαξι bilstein pss9 και τωρα φοραω eibach ελατηρια με bilstein αμορτισες
    ....και γιατι εβγαλες τετοια αναρτηση και εβαλες αυτην;......
    Δυστυχως πολυ κανουν το λαθος και πληρωνουν 2 και 3 φορες διαφορα κιτ και στο τελος καταληγουν σε ρυθμιζόμενες που εσυ εβγαλες...!!!!!!!!!Αυτά τα ελατηρια σε καμια περιπτωση δεν έχουν το ιδιο υψος ακομα και καινουργια και βέβαια παιζει και η κατανομη βαρους του αμαξιου σου! Βαλε παλι την pss9 και μην πειραματιζεσαι αλλο.........στο λεω εκ πείρας!

Rides
    0

Προεπιλογή

υπαρχει περιπτωση λογο χαμηλωματος να καθεται στραβα και απο τις αντιστρεπτικες το αμαξι ειναι 1600 κυβικα εμπρος φοραει την μανησια και πισω απο εξακυλινδρο

Rides
    1

Προεπιλογή

υπαρχει περιπτωση λογο χαμηλωματος να καθεται στραβα και απο τις αντιστρεπτικες το αμαξι ειναι 1600 κυβικα εμπρος φοραει την μανησια και πισω απο εξακυλινδρο
    Δεν υπάρχει τετοια περιπτωση.....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα ξαναβαλεις την ρυθμιζομενη και θα πας σε καποιον να στη ρυθμισει σωστα(θα σε στειλω εγω).Αν ειναι δυνατον να βγαζεις την PSS9 και να βαζεις κατι συμβατικο επειδη εκατσε στραβα τ'αμαξι σου.Εξαλλου γι'αυτο ειναι ρυθμιζομενη,για να το σεταρεις οπως θες εσυ.Τωρα στο θεμα μας,γιατι καθεται στραβα:
    --Το μετρησες σε απολυτα επιπεδο σημειο?
    --μετρησες αποστασεις?(κατω χειλος ζαντας-χειλος φτερου),καθεται οντως στραβα ή ετσι το βλεπεις εσυ?
    --Εχεις τσεκαρει ολα τα bump stop,συνεμπλοκ οτι ειναι σε καλη κατασταση?
    --το ''ματσουνιαζει'' σημαινει ''σηκωνεται''??Λογικο ειναι εφοσον καθεται μπροστα δεξια,να σηκωνεται πισω αριστερα.Μηπως ο δεξιος θολος την εχει ακουσει απο τις λακουβες?
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα ξαναβαλεις την ρυθμιζομενη και θα πας σε καποιον να στη ρυθμισει σωστα(θα σε στειλω εγω).Αν ειναι δυνατον να βγαζεις την PSS9 και να βαζεις κατι συμβατικο επειδη εκατσε στραβα τ'αμαξι σου.Εξαλλου γι'αυτο ειναι ρυθμιζομενη,για να το σεταρεις οπως θες εσυ.Τωρα στο θεμα μας,γιατι καθεται στραβα:
    --Το μετρησες σε απολυτα επιπεδο σημειο?
    --μετρησες αποστασεις?(κατω χειλος ζαντας-χειλος φτερου),καθεται οντως στραβα ή ετσι το βλεπεις εσυ?
    --Εχεις τσεκαρει ολα τα bump stop,συνεμπλοκ οτι ειναι σε καλη κατασταση?
    --το ''ματσουνιαζει'' σημαινει ''σηκωνεται''??Λογικο ειναι εφοσον καθεται μπροστα δεξια,να σηκωνεται πισω αριστερα.Μηπως ο δεξιος θολος την εχει ακουσει απο τις λακουβες?
    Μιχάλη για την εχει ακούσει ο θόλος πρεπει να εχει πεσει μεσα σε ''ταφο''.....και βεβαιως μπορει να συμβαινει κι αυτό που λες αλλα δεν νομιζω!

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο να πεσεις σε λακουβα-ταφο στην Ελλαδα!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Rides
    0

Προεπιλογή

στους θολους τους μπροστα φοραω δαχτυλιδια απο μεσα για να προστατεψω τους θολους.

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP