https://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage
αφιερωστε λιγο απο τον χρονο σας να δειτε αυτην την εκπομπη, σιγουρα οταν θα ξαναοδηγησετε ή θα καβαλησετε την μηχανη σας να σας εχει μεινει κατι απο αυτο..
πολυ προσοχη σε ολους μας!
https://www.megatv.com/article.asp?catid=14693#toppage
αφιερωστε λιγο απο τον χρονο σας να δειτε αυτην την εκπομπη, σιγουρα οταν θα ξαναοδηγησετε ή θα καβαλησετε την μηχανη σας να σας εχει μεινει κατι απο αυτο..
πολυ προσοχη σε ολους μας!
Πράγματα που τα ξέρουμε, πρέπει να μας τα υπενθυμίσουν για να προσέξουμε.. Για λίγο... Μέχρι να τα ξεχάσουμε. Πιστεύω οτι η ενημέρωση υπερεπαρκούσε απο παλιά. Η νοοτροπία όμως ποτέ δεν άλλαξε. Ενδιαφέρουσα εκπομπή, δυστυχώς δε νομίζω οτι είναι σε θέση να προσφέρει κάτι.. Σε καποια αλλη χωρα ίσως. Εδω είναι Ελλάδα.
Συνέβη χθες. Ανάμεσα στα θύματα και δυο παιδάκια, ηλικίας ενός και τεσσάρων ετών καθώς και οι γονείς τους. Κι όλα για ένα προσπέρασμα.
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231060780
Ωραίο το video!
Μας λείπει παιδεία στην Ελλάδα, η χώρα που την γέννησε, την έχει έλλειψη
NickE60 (28-09-10)
Πραγματικα ειδα τους γονεις και βουρκωσα.
Απο την ημερα που εγινα γονιος νιωθω τεραστια ευτυχια αλλα ταυτοχρονα νιωθω ενα διαρκες αγχος να προστατεψω το παιδι μου ωστε να μεγαλωσω μαζι του...να μεγαλωσει μαζι μου...
Ειλικρινα το βαρος ευθυνης και η χαρα που γεννα ενα παιδι δημιουργουν απιστευτα αλληλοσυγκρουομενα συναισθηματα.
A8hnaios (28-09-10), imolarot (29-09-10), m-power_01 (29-09-10), nikos1400 (28-09-10), paganis (28-09-10), S8N (28-09-10), Vasilis (28-09-10), z3 2.2 (28-09-10), Κωνσταντίνος (28-09-10)
.................................................. ...........................
Βουρκωμα....
Ζωνη παντα και προσοχη λεμεεε
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Πολυ ωραιο θεμα!
Ελπιζω να το δουν ολοι οι συμφορουμιτες,κατι καλο θα βγει.
Προσοχη στους δρομους,ειναι ευχαριστες οι διαδρομες αλλα συναμα και επικινδυνες,οπως και η χαρα απο τη λυπη....
Ενας εκ των ανθρωπων που μιλησαν ηταν γνωστος μου απο Λαρισα,ο Αγγελος Πετρουλακης....εχασε 29χρονο γιο πριν 2μηνες σε ατυχημα με μοτο...τι να πω? ατυχη στιγμη....δε ξερω.....
Βούρκωσα κι εγώ, παράλληλα με έναν κόμπο στο στομάχι.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ειπε μια γυναικα στην συγκεκριμενη εκπομπη:
"Δεν ειναι υπερβολη να πουμε οτι ζουμε απο τυχη!!!
Οσοι κυκλοφορουμε στους δρομους κινδυνευουμε!!!! "
Εννοουσε φυσικα οτι με τους δρομους που εχουμε και με την παιδια οδικης κυκλοφοριας που εχουμε απο τυχη ζουμε!!!
Ενας φιλος μου λεει οτι σε ενα ατυχημα οπου δυο οχηματα εμπλεκονται, ασχετα εαν φταιει ο ενας απο τους δυο,συναντηθηκαν η ατυχιες δυο (η και περισσοτερων)ανθρωπων την συγκεκριμενη στιγμη.....5 δευτερολεπτα αργοτερα η νωριτερα αυτη η στιγμη δεν θα υπηρχε....αρα πεπρωμενο?μοιρα?οπως και να το πει κανεις αυτο που ερχεται σε μια στιγμη εχει και δεν εχει την εξηγηση του...
Παρ'ολα αυτα εγωϊστικη οδηγηση,υπερβολικη ανεση,αλκοολ,ανυπαρκτη εκπαιδευση νεων οδηγων,κλπ.+το μεγαλο αγκαθι:"δρομοι καρμανιωλες"φερνουν αυτα τα δυσαρεστα αποτελεσματα.