Γεια σας εχω μια απορια.Ξερει κανεις αν μπορω να δηλωσω ενα e46 coupe απο 2000 σε 1600 γιατι με τα νεα τεκμηρια μπορω να παρω μεχρι 1600.
Γεια σας εχω μια απορια.Ξερει κανεις αν μπορω να δηλωσω ενα e46 coupe απο 2000 σε 1600 γιατι με τα νεα τεκμηρια μπορω να παρω μεχρι 1600.
quattro ist fur sissies
Εχεις Ε46 κουπέ ή πρόκειται να αγοράσεις ?
Σκεφτομαι να αγορασω e46.Θα μου πεις γιατι δεν αγοραζεις ενα 316 εφοσον εχεις προβλημα.Το θεμα ειναι οτι ειχα 316 ε36 sedan και 318 e36 cabrio και μου φανηκαν πολυ αργα για το βαρυ σκαφος τους γιαυτο θελω τουλαχιστον 2000 για να το ευχαριστηθω
quattro ist fur sissies
Η διαδικασία να αγοράσεις 316 και να το κάνεις εξακύινδρο θα στοιχίσει αρκετά περισσότερο από το να αγοράσεις εξακύλινδρο. Και το ρίσκο να μεινει αδήλωτη η μετατροπή είναι αρκετά μεγάλο ...
Συμφωνω...το σιγουρο ειναι οτι το 1600 μπορεις να το δηλωσεις 2000 σε περιπτωση μετατροπης.Το ερωτημα ειναι το 2000 μπορεις να το δηλωσεις 1600?
quattro ist fur sissies
Ολα γίνονται. Το θέμα είναι ότι τα 4κυλινδρα από τα 6κυλινδρα μοτέρ είναι εμφανώς διαφορετικά και το ρίσκο μεγάλο και όσον αφορά την αστυνομία αλλά και την ασφάλεια (insurance).
savvas bmwdakias (27-11-10)
Φιλε μου ειτε γινεται απο 2.0 να το κανεις 1.6 ειτε παρεις ενα 1.6 και του βαλεις μηχανη 2.0+ και το αφησεις 1.6 σε ενα ενδεχομενο τρακαρισμα θα εχεις χοντρο προβλημα γιατι τα μοτερ δεν εχουν σχεση εμφανισιακα οπως ανεφερε και ο Πανος.Πηγαινε σε αλλη μαρκα καλυτερα η συμβιβασου με το 1.6 και βαλε κανενα τουρμπο τι να σου πω....
savvas bmwdakias (27-11-10)
Ωραια νομιζω μου λυθηκε η απορια.Το ρωταω αυτο γιατι ενας γνωστος μου ο οποιος πουλαει ανταλακτικα αυτοκινητων μου ειπε οτι στην μετατροπη παντα δηλωνεις παραπανω κυβικα.Και μου φανηκε παραξενο.Δηλαδη πες οτι εγω αγοραζω ενα 316, και μου την δινει και το κανω μετατροπη σε 320 ή 330 και επειδη θελω να μαι και νομοταγης το δηλωνω αναλογα 320 ή 330.Μετα απο καιρο το βαριεμαι(αν και δεν νομιζω) και το κανω παλι 316 λογικα μπορω παλι να μετατρεψω την αδεια σε 1600.Το αδηλωτο αν δεν κανω λαθος μεχρι και κατασχεση μπορει να σου γινει και με την ασφαλεια θα χεις προβλημα μονο σε περιπτωση ατυχηματος(χτυπα ξυλο).
quattro ist fur sissies
Σε αυτο που λες καποιος ειχε αναφερει οτι και να το βαλεις τωρα πια σε 2 ονοματα δεν γλυτωνεις τιποτα φορολουνται και οι 2 για 2.0 κυβικα Ας μας διαφωτισουν οι γνωστες μηπως κανω λαθος.