το εχω ξαναγραψει αυτο σε εσας νομιζω...
μολις εχω παρει το Bmw.....το οδηγαω λες και δεν εχει αποκτησει ποτε κανενας στο κοσμο bmw,παραμονο εγω...
μεσα στη πρωτη εβδομαδα πηγαινω και παιρνω τρυπιτες δισκοπλακες brembo(μετα εμαθα οτι ηταν απλοι δικοι και οχι αεριζομενοι...) καινουρια τακκατια ds 2500 και μετα απο ουτε μηνα το παω για το σερβις του.ο μαστορας γνωστος και καλα Bmwδακιας της περιοχης του ευοσμου,γνωστοι ως "παιδια"..υπ οψιν οτι ο πατερας του κολλητου μου το πηγαινει εκει για σερβις...
-μαστορα,του λεω,οτι δεις και δε σου αρεσει το αλλαζεις,μην εχουμε τιποτα αναγουλες..
αλλαζεις και φρενα,αυτα εδω ειναι!
-εισαι και μερακλης ,μου λεει(.......)φρεναρες πηρες...
γινεται το σερβις,μου αλλαζεις τι μου αλλαξε,ερχεται η λυπητερη 300¤ και φευγω.
Παρασκευη απογευμα ολα αυτα...
σαββατο βραδυ και ενω ειμαι με το καθηγητη μου και την ομαδα και μας εξηγει τελος πανων διαφορα εκει στο πανεπιστημιο(μακεδονια),χτ παει το τηλεφωνο μου,ειναι ο μαγαζατορας του σκυλαδικου στη κατερινη(ωρα γυρω στις 10 το βραδυ και εγω δουλευα στο σκυλαδικο κατα τις 12
-εκανα μ@λ@κι@ και τελικα ο χορος του σχολειου που ειχε ξεκινουσε στις 10.
το μαγαζι ειναι πιτα,δεν βρισκω κανεναν απο τους αλλους μουσικους,ελα να ανοιξεις το προγραμμα!
-ρε μεταμορφωμενε(ετσι τον ελεγα) εχω μαθημα στο πανεπιστημιο..ο καθη
-βρε ασε το μαθημα καιγομαι τριπλο μεροκαματο για σενα σημερα(θα εφευγα με 300 ..το σερβις δηλαδη...)
-ερχομαι...κρατα χρονο του λεω...
190 (τελικες τοτε) στην εθνικη οδο και π@π@ρ@ς κοβει στην αριστερη λωριδα και εγω πλακωνομαι στα φρενα,πεφτα στα 100 περιπου και τοτε...το πενταλ στο πατωμα και φρενα καπουτ!!!!
αφου εγραψα τη διαθηκη μου και εβγαλα και την πρωτη ασπρη τιχα στα γενια μου,συνηδητοποιω οτι δεν εχω φρενα στο αυτοκινητο.......
αφου γυρισα το ξημερωμα της κυριακης σε 2μιση ωρες απο κατερινη (και μονο με κατεβασμα και χειροφρενο,περιμενα ως τη δευτερα το πρωι να το παω στο μαστορα να μου πει τι εγινε!!!!
απαντηση του μαστορα που αλλαξε τα φρενα οπως οπως...
-και εσεις οι νεοι...πολυ τρεχετε!!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....