Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: After sales radio για e90 316 facelift

Rides
    0

Προεπιλογή After sales radio για e90 316 facelift

Έχω ένα 316 ε90 του 2009 facelift. Το αυτοκίνητο μου έχει το εργοστασιακό business radio, το οποίο είναι αρκετό για τις δικές μου ανάγκες. Απλά μετά από ερευνά στο internet βρήκα αυτό: https://www.cargps.gr/dynavin-n6-e9x...a-bmw-e90.html. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Νομίζω ότι προσφέρει αυτό που λείπει από τη μπέμπα μου… μια οθόνη με λειτουργίες
    Απλά έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφόρα την συμβατότητα και την αισθητική .
    Μήπως δεν κολλάει με την εικόνα του αυτοκινήτου?
    Το έχει βάλλει κανένας?
    Αξίζει?

Rides
    1

Προεπιλογή

Πολύ όμορφο !
    Να το βάλεις φίλε .

3. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Loukas (28-09-14)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το εχει βαλει απειρος μα απειρος κοσμος στην κυριολεξια..ελλαδα κ εξωτερικο. δεν νομιζω οτι εχεις να φοβηθεις απολυτως τιποτα ΑΛΛΑ προσωπικη εμπειρια δεν εχω γτ δεν το εχω βαλει...
    εγω θα το εβαζα 100% για το parrot bluetooth που διαθετει και φυσικα κ το gps αλλα εκτιμω πως ο χωρος τοποθετησης του ειναι αρκετα χαμηλος με αποτελεσμα να μην το κανει λειτουργικο για τα δικα μου γουστα.
    επισης, εχε υποψη σου οτι η κονσολα του a/c θα σου βγει λιγο προς τα εξω στο κατω μερος της (ισως αυτο να αφορα μονο καποια μοντελα συγκεκριμενα κ οχι ολα της dynavin) .
    αυτα κ μας ενημερωνεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefterisk : 27-09-14 στις 23:23
    E90 N46B20 montego blue

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

φιλε μου πριν κανεις την αγορα ψαξου σε γενικες γραμμες δς και στο foroum στα αντιστοιχα μερη για αυτο το θεμα, κατοχος και γω της Ε90 αυτο ηθελα να βαλω στην αρχη να ξερεις οτι πρεπει να αλλαξεις και το τασακι και να γινει ποιο μικρο με αυτο γτ τα κουμπια star/stop μεταφερονται εκει. σε αμαξι που το ειδα φορεμενο δεν μπορω να πω μου αρεσε αλλα δεν ειχε καλη εικονα για τον οδηγο γιατι ειναι τελειος καθετο και δεν εχει καμια κλεισει αποψη μου παντα που το ειδα εσενα μπορει και να σε βολευει αλλα ψαξου πρωτα και οτι θες μας λες. υποψιν εγω δεν το εβαλα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP