Μιας και ηρθε η στιγμη να αλλαξω λαστιχα,σκεφτομαι να παω σε 17αρες ζαντες,μου αρεσουν οι 207 m,και οι 256.....ολα τα λεφτα.Ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταχειρισμενες?αλλιως τι αλο μου προτεινετε?τα ελαστικα μου θελω να ειναι run flat......
Μιας και ηρθε η στιγμη να αλλαξω λαστιχα,σκεφτομαι να παω σε 17αρες ζαντες,μου αρεσουν οι 207 m,και οι 256.....ολα τα λεφτα.Ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταχειρισμενες?αλλιως τι αλο μου προτεινετε?τα ελαστικα μου θελω να ειναι run flat......
σε ποιο αυτοκινητο φιλε μου θελεις να βαλεις ζαντες ?? δωσε μερικα στοιχεια να βοηθησεις τα παιδια και εμενα να σε βοηθησουμε !!! δωσε διαστασεις που θελεις κτλ κτλ .
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
BILL007 (30-12-12)
εχω μαι e87 του 2009...τωρα φοραω 195 55 16....και σκεφτομαο να ανεβω σε 17".αν γνωριζετε θα χασω σε τελικη και σε καταναλωση?
Καταναλωση σιγουρα θα εχεις αυξημενη. Ποσο δεν ξερω, αλλα εγω απο 16 σε 17 με 245 λαστιχο ειδα καπου μισο λιτρο παραπανω. Τελικη δεν θα χασεις.
Επιταχυνση ναι. Θα ζοριστει λιγο.
Εγω που ειχα 18'' απο 17'' με 235 φαρδος δεν ειδα κατι ουσιοδες σε καταναλωση η πτωσει αποδοσης , αλλα αυτο που εβελεπα καθε μερα με ευτιαχνε την μερα !
Βαλε 18'' να γουσταρης ουτοσιαλος το αμαξι δεν τραβαει.
χαχαχ και τωρα που εχω 3000 κυβικα και 230 αλογα εχω 17'' !!!!! χαχαχαχα
soon i will put 19'' !!!!
Έκανες κανένα check στο car? παίζουν πολλές μεταχ γνήσιες....Αν ήθελες 18 για μένα να έβαζες τις Performance που υπάρχουν στο car σε καλή τιμή
για σου γιαννη χαιρομαι που εισαι στο σωστο φορουμ!
εγω λεω να αλλαξεις σε 205 55 16.παλι ωραια θα δειξει.τωρα αν θες 17αρες οι διαφορες σε μετρησεις δεν ειναι και τοσο φοβερες για να σε αποτρεψει.καντο..
giannis79 (08-02-13)