Εν ολιγης .....με 17000χλμ μας ήρθε και εμας στις αγκάλες μας το πρόβλημα με την αντλία υψηλης πιεσης καύσιμου,....
...τι και αν ειχα κανει το update αποι το 2010.....αρχισε με καποια λιγο μεγαλύτερα μιζαρισματα και ξαφνικά μου αναψε rduche power 2 φορες....
Πηγα λοιπον σε μεγαλη αντιπροσωπεία στην Συγγρου και μετα απο την διάγνωση .....το αφησα για να μου την αλλαξουν....
Κοστος μαζι με τις εκπτωσεοις 407ε
Το μεσημερι λοιπον πανευτυχής, παρέλαβα το αμαξι , χωρις μιζαρισματα και χωρις παρατράγουδα και πηγα σπιτι, οπου το άφησα την ραμπα(κατηφορα) για να το καθαρίσω ....
Οταν λοιπον το καθαρισα και πηγα να το μετακινήσω....νασου απο κατω μια κηλίδα λαδι!!
......μετα το εγκεφαλικό και τα χαπια απο τον γειτονα...τηυλ στον τεχνικο,......
....
Μου απάντησε οτι δεν ξεω να μιλησω με τον τεχνικο που το κοιταξε και να σας καλεσω.....
Αφου δεν με καλεσε ξαναπαίρνω για να του πω απο που ακριβως τρεχει......αφου μεσα σε 5 λεπτα το σηκωσα στους γρύλους.....
Μου λεει......''
με συγχωρείτε, ουτε εγω δεν το ηξερα οτι αλλάζοντας την αντλία εχουμε απώλεια λαδιού...και μάλλον εμεινε λιγο λαδι στην ποδια''
Του απαντώ και γω.....τι λες γαμω την κοινωνία μου,,,,,,!!!!
...τι έφερα εκει κανα μπουρδέλο???.....στο έφερα σε κατάσταση να γυαλιστείς πανω του και μου το παραδίδεις με λάδια να σταζουν και το μοτερ λες και σκούπισες τον κωλο σου και μετα αφου δεν ειχες χαρτι, σκουπίστηκες απο το μοτερ???
.....
Αρχισε τα σας παρακαλώ....το παιδι δεν το πρόσεξε!!!!!.......ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Το σκούπισα απο κατω οσο μπορούσα και σήμερα το έβγαλα μια βολτα.......το λαδι δείχνει να μην εχει φύγει ακομη ολο......αυριο θα το παω εκει......
Ετοιμάστε τις γλώσσες σας,.........θα πέσει σκούπισμα Ελληναρες