Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Τακάκια για Ε92 320i

Rides
    1

Προεπιλογή Τακάκια για Ε92 320i

Μετά από βγάλσιμο των τροχών για να πλύνω θόλους και ζάντες είδα ότι τα πίσω τακάκια σύντομα θα χρειαστούν αλλαγή. Ο αισθητήρας δεν έχει ακόμα επαφή με την δισκόπλακα άρα λογικά δεν χρειάζεται αλλαγή. Τι τακάκια μου προτείνετε για πιο αξιόπιστα και χωρίς να σφυρίζουν να προμηθευτώ; Textar; ΑΤΕ; Και σε τι τιμές κυμαίνονται αν γνωρίζει κάποιος.

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πρίν φορούσα zimmerman και ήταν μια χαρά. Μετά άκουσα ένα φίλο να βάλω textar όπως και έκανα και τώρα έχω σφύριγμα. Θα τα πετάξω να ξαναβάλω zimmerman.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πόσο σου είχαν πάει τα zimmerman?Μίλησα με αντιπροσωπία πριν λίγο 120 ευρώ τα έχουν τα μαμά.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πόσο σε τιμή εννοείς ή πόσο σε χλμ?? Γιατί αν εννοείς σε χλμ "καινούρια" τα άλλαξα γιατί άλλαξα και δίσκους, αλλιώς ακόμα αυτά θα φορούσα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόσο σου είχαν πάει τα zimmerman?Μίλησα με αντιπροσωπία πριν λίγο 120 ευρώ τα έχουν τα μαμά.
    αυτό είναι μαζι με αισθητήρες και εργατικά

Rides
    1

Προεπιλογή

Και μιας και αναφέραμε για τακάκια ξέρει κανένας απο που μπορεί να έχω τρέμουλο στο τιμόνι?? Είχα πρίν στα 140χλμ ΑΚΡΙΒΩΣ, πέταξα δίσκους και τακάκια μπήκαν επάνω zimmerman του κουτιού ισιώθηκαν οι ζάντες απο τους κολόδρομους που έχουμε (και δεν λέω για Ελλάδα, γιατί οι δικοί μας είναι "αλοιφή" σε σύγκριση με τους δρόμους της Σερβίας κτλ). Τώρα έχω στο φρενάρισμα στα 60χλμ. Η Μόνη επιλογή που έχω ΠΡΙΝ αλλάξω και τα μουαγιέ είναι τα λάστιχα. Καμμιά άλλη ιδέα??

Rides
    1

Προεπιλογή

Ζυγοστάθμιση να κανεις τις ζάντες σου και μετά πας σε λάστιχα που μάλλον κάποιο έχει πρόβλημα και σου βγάζει τρέμουλο.σ αυτά τα χλμ μάλλον είναι από μπροστά

8. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (17-11-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζυγοστάθμιση να κανεις τις ζάντες σου και μετά πας σε λάστιχα που μάλλον κάποιο έχει πρόβλημα και σου βγάζει τρέμουλο.σ αυτά τα χλμ μάλλον είναι από μπροστά
    Ζυγοστάθμιση και ευθυγράμιση έγιναν την ημέρα που τις ίσιωσα και άλλαξα δίσκους και τακάκια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις τα λάστιχα μπρος πίσω και αν δεις οτι το τρέμουλο είτε χάθηκε είτε μετατέθηκε σε αλλα χλμ ειναι απ τα λάστιχα σου

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτό είναι μαζι με αισθητήρες και εργατικά
    Όχι φίλε αυτή η τιμή είναι για να τους πάρω από το μαγαζί, μόνος μου θα τα περάσω. Αισθητήρα δεν ξέρω αν περιελάμβανε η τιμή γιατί εγώ τακάκια ζήτησα.

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP