Ξέρει κάποιος να μου πει αν αγοράσεις ένα όχημα από τον ΟΔΔΥ εκτός από το 40% μειωμένο τεκμήριο που έχει αν υπάρχει και κάποια μείωση στα τέλη του?
Ξέρει κάποιος να μου πει αν αγοράσεις ένα όχημα από τον ΟΔΔΥ εκτός από το 40% μειωμένο τεκμήριο που έχει αν υπάρχει και κάποια μείωση στα τέλη του?
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Φιλος εχει απο ΟΔΔΥ ενα Mercedes C220 CDI και ειναι δηλωμενο στην αδεια 1800cc . Σε ερωτηση που του εκανα πως γινεται αυτο μου ειπε οτι με μια δηλωση απο μηχανικο εκανε την δουλεια μιας και οταν πας να βγαλεις την αδεια κυκλοφοριας ειναι σαν να χαρακτηριζεις ενα αυτοκινητο απο την αρχη. Αλλα απο οτι καταλαβα επεσε και το σχετικο λαδωματακι.
θα παρακολουθησω το θεμα με διαιτερη σημασια! αν κ βεβαια θα ηθελα να ανοιγαμε περισσοτερο την συζητηση για το πως μπορεις να παρεις αυτοκινητο απο εκει,με τι διαδικασιες,τι χρειαζετε,κτλ κτλ
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
ακριβως δεν υπαρχουν πλεον μειωμενα τελη κυκλοφοριας, οτι γραφει η αδεια κυκλοφοριας στα κ.ε. , θα πληρωσεις τα αντιστοιχα τ.κ.
Το τεκμηριο ειναι μειωμενο απο οσο εχω ακουσει για αυτα που πουληθηκαν πριν το 2000 .Δεν γνωριζω με σιγουρια οτι εξακολουθει να ισχυει αυτο πλεον για τα ''νεα'' αυτοκινητα.
Υπαρχουν ομως τροποι να παρεις αυτοκινητο απο οδδυ πχ 2500κε αλλα στην αδεια να αναγραφεται κυβισμος πχ 2000.Κανεις δε μπορει να προσβαλει αυτη την αδεια κυκλοφοριας.
Τον τελευταιο μηνα εχει αρχισει να με απασχολει σοβαρα το θεμα του οδδυ και θελω τα φωτα σας.
Αυτο που ξερω απο ατομο του οδδυ ειναι για πεντε ετη κανενα οχημα του οδδυ δεν υποκειται σε τελη και τεκμηριο αλλα ταυτοχρονα ειναι αμεταβιβαστο.
Ισχυει αυτο?
Απο την ιστοσελιδα δεν μπορω να βγαλω νοημα.
Δεν ισχύουν οι απαλλαγές αυτές πλέον. Δεν υπάρχει και ΟΔΔΥ πλέον, η διαχείριση των περιουσιακών του στοιχείων έχει περάσει νομίζω στη Διεύθυνση Τελωνείων.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To σιτε πάντως παίζει κανονικά και έχει μέσα και τις διακηρύξεις.
ΟΔΔΥ
Επίσης έχουν κάνει και ηλεκτρονικές δημοπρασίες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη viper : 27-08-12 στις 09:34
Apostolos (27-08-12)