με κυνδινο να κατηγορηθω οτι βγαζω χρηματα οργανωνοντας ομαδικες αγορες και με την ''μπριζα'' που μπηκα με την ομαδικη αγορα που κανατε και δεν μπορεσα να συμετεχω εχω βρει την εξης προσφορα!!!
λοιπον προκειτα για την ιδια οθονη που βαλανε ολα τα παιδια με την διαφορα οτι ειναι μαρκας VISION!!!ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ διαφορα ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! το μονο που αλλαζει ειναι η επωνυμια στο κουτι!!! ουτε καν πανω στο μηχανημα δεν το γραφει οπως δεν το γραφει και στην dynavin!!!(οπως καταλαβενετε ο μυθος του fason ισχυει)
Η οθονη προσφερεται στην τιμη των 640ε περασμενη για 5 κομματια τουλαχιστον!!αν το κομματια γινουν 6-7-10 θα παρουμε αλλη τιμη!!μια διαφορα που εχει ειναι οτι στην καρτα που περιλαμβανει εχει περασμενο μονο 1 χαρτη (GENIUS DRIVE) και οχι 5-6 κλπ που εχει βαλει στα παιδια ο προηγουμενος προμηθευτης!!! το μηχανημα εχει 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ εχει service και ανταλλακτικα οτι χρειαστουμε εδω και ειναι ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ αυριο κιολας μεχρι 10 -15 κομματια!!
ακομα με μια επιβαρυνση γυρω στα 15ε μας βαζει και την κεραια της τηλεορασης !!
ΥΓ το παλικαρι μου ειπε οτι η καρτουλα που εχουν τα παιδια αντιγραφεται υπαρχει τροπος αν θελουμε (δινουμε 20-30ε σε ενα παιδια που εχει την οθονη και την αντιγραφουμε και εμεις)
ΥΓ2 δεν θελω να παρεξηγηθω και θελω να πω οτι δεν το κανω ουτε να βγαλω λεφτα ουτε τπτ!δεν βγαζω ουτε 0,5ε και το εκανα μονο και μονο γιατι μερικοι χασαμε την προηγουμενη προσφορακαι δυστυχως ο προηγουμενος προμηθευτης μας αρχισε να μας τα λεει ''κινεζικα'' οποτε και βρηκα αλλον ο οποιος ειναι και φιλος μου που σημαινει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φαμε πατατα!!!!
ΥΓ3 η μλκια μου ειναι οτι και την πρωτη φορα δεν πηγα σε αυτον και τον ξεχασα και ισως μπορουσε να μας κανει καλυτερη τιμη στα τοσα κομματια!!!