Αρχικό μήνυμα απο
turbodog
Οσοι διαβασατε το pdf ενα ενδιαφερον σημειο του ειναι το εξης
Στην Ευρώπη ο χαρακτηρισμός συνθετικό λιπαντικό (synthetic) απαιτεί τη χρήση 100% συνθετικής βάσης (100%
synthetic), σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου βάση νομοθεσίας και ένα λιπαντικό GroupIII μπορεί να χαρακτηρισθεί 100%
synthetic
Εδω βρισκεται και η εξηγηση στην απορια που ειχε ο Αρης στο αλλο thread για τα Edge αγορασμενα απο BMW vs εμποριου. H BMW ΣΩΣΤΑ δεν αναφερει καπου την λεξη συνθετικο γιατι τα edge οπως εχω αναφερει ειναι hydrocracked group III oil οποτε βαση νομοθεσιας δεν μπορει να τα αναγραφει ως συνθετικα αφου γνωριζει πολυ καλα τι ειναι τα λαδια. H Castrol ομως, στηριζομενη στην US νομοθεσια βαφτιζει συνθετικο το EDGE. Και ειμαι σιγουρος οτι αυτο το βαφτισμα θα το ακολουθει και σε αλλες χωρες παραγωγης περαν της Αμερικης. Οποτε πολυ πιθανον το EDGE που αγορασατε να ειναι παραεισαγωγη απο καποια χωρα που να επιτρεπει group III λαδια να χαρακτηριζονται συνθετικα.
Αν θελετε λαδι 100% συνθετικο θα πρεπει να ανηκει στην κατηγορια group IV/V. To edge δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη.
Εγω ειμαι απο αυτους που θελουν συνθετικο λαδι στο αυτοκινητο και οχι τηγανολαδα με ωραια ονομασια οποτε τα edge τα εχω σταματησει απο τοτε που ανακαλυψα τι παιζει με την castrol.
Φυσικα το βαφτισμενο edge ειναι μια χαρα λαδι και επαρκες ωστε να πληρει ολες τις προδιαγραφες του κατασκευαστη στα μοτερ που το συνιστα, καμια διαφωνια με αυτο.
Εμενα το βαφτισμα με χαλαει
Πιθανόν να έχεις δίκιο ότι τα edge δεν είναι εντελώς συνθετικά (παροτι η castrol επανειλημμένα λέει ότι είναι 100% συνθετικά).
Πάντως, τα bmw λάδια δεν είναι castrol edge (εκτός κι αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς), αλλά κατώτερης ποιότητας (ίσως slx). Γι'αυτό και είναι και πιο φθηνά, σε αντίθεση με οποιοδήποτε προϊόν άλλης εταιρείας στο οποιο μπαίνει πάνω σφραγίδα bmw, το οποιο είναι πάντα πολύ ακριβότερο (πχ τακάκια, φίλτρα κλπ).
Κι ένα συγκριτικό των bmw λαδιών με τα edge:
the more people agree with me
the more I think I'm wrong