Λέω να αρχίσω να ψάχνομαι σιγά σιγά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το αμάξι, όπως και το που μπορεί και που δεν μπορεί να πάει.
Οκ, μέχρι στιγμής το έχω ανεβάσει και κατεβάσει από 2 hard core αναχωματα. Το έβαλα μέσα σε ένα χωράφι μπροστά από το εργοστάσιο το οποίο πρέπει να κατέβεις ένα καλό χαντάκι και να το ανέβεις για να βγεις, ενώ το ίδιο το χωράφι ήταν λασπωμενο με πολύ ανώμαλη επιφάνεια.
Χιόνι ακόμα δεν πάτησε, θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολη υπόθεση. Αυτό που με προβλημάτισε είναι το τι γίνεται με την άμμο. Συζητάγαμε με τον κουμπάρο μου για το καλοκαίρι να πάμε σε κάποια μέρη, όπου η πρόσβαση είναι μέσα από πυκνή άμμο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το αμάξι δεν μου εμπνει και πολύ εμπιστοσύνη για τέτοια τεραιν...
Όλα καλά για ανώμαλα εδάφη, τα οποία όμως παρέχουν μια καλή πρόσφυση. Με την άμμο όμως τι παίζει? Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει το αμάξι σε παραλίες? Και αν ναι, τι πρέπει να προσέξω? Ξέρω ότι θέλει σταθερό γκάζι, όχι στο αυτόματο και λογικά σταθερά με δευτέρα ταχύτητα, όπως και το ότι πρέπει να χαμηλώσω πίεση στα ελαστικά. Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι αλλο? Πάει το αμάξι σε τέτοια μέρη? Υπάρχουν άλλα μυστικά?
Παρακαλώ να κρατηθεί το θρεντ και σαν μια βιβλιοθήκη εκτός δρόμου εμπειριών από διάφορους χρήστες.
Μ3 δεν είναι, αλλά σαν αμάξι και αυτό έχει σίγουρα αρετές αυτοκινητιστικες που θα μπορούσα να χαρω και ας μην έχουν να κάνουν με γκάζια φρένα και κρατήματα. Το σίγουρο είναι ότι για μένα είναι κάτι καινούριο και πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου ότι μέχρι τώρα είναι το πρώτο του μου τζιπ, μετά από διάφορα γρήγορα αμάξια.