Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
συναγερμος σε E36 καμπριο
καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε τι συναγερμο να βαλω στο αυτοκινητο μου, ωστε να λειτουργει οταν η κουκουλα ειναι ανοιχτη/κλειστη. εχω ακουσει για ογκομετρικο συναγερμο... χρειαζομαι κατι τετοιο ή οχι?? και ποσο περιπου θα μου κοστισει?
-
-
Εχει πολλους συναγερμους να βαλεις με ογκομετρικο συναγερμο. Για μενα ενα καλος συναγερμος ειναι ο clifford ο οποιος εχει και τηλεειδοποιηση και κοστιζει περιπου στα 400 με 500 ευρω. Υπαρχουν βεβαια και φτηνοτεροι οπως ο python, avital κτλ. Εγω εχω avital τον ειχα βαλει 300 ευρω και μετα απο μια βδομαδα επεσε στα 180 καλο ε? Αυτο που εχω δει και στους 3 συναγερμους που ανεφερα ειναι οτι εχουν την ιδια πλακετα και γραφουν ολες directed electronics και κανουν την ιδια δουλεια. Απο κει και περα οι κεραιες μπορει να ειναι διαφορετικες , τα ογκομετρικα δεν γνωριζω. Ελπιζω να βοηθησα.
quattro ist fur sissies
-
The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:
BILL007 (06-02-14), bill_m3 (14-04-14)
-
-
-
καλημερα...εγω στο δικο μου εχω βαλει ενα συναγερμο της silicon και μια πλακετα για το καμπριο στην οποια ρυθμιζεις ευαισθησια κτλ..της gemini και κανω μια χαρα δουλεια...και τα δυο αυτα πραγματακια πηγαν στα 350¤ περιπου..εννοειται εχει και μπιπερ με τηλεειδοποιηση.το καλοκαιρι οταν το εχω ανοιχτο και παω απο πανω απο τα τζαμια και βαζω το χερι μεσα χτυπαει αμεσως....δεν ξερω αν αυτο εννοεις περιμετρικο...(ογκομετρικα ειναι τα πορτοκαλι φωτα που εχουν γυρω γυρω τα φορτηγα)
-
The Following User Says Thank You to grigoris_vari For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP