Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
για το συγκεκριμενο σαμπουαν εγω μετα απο χρηση 3 χρονων περιπου θα συμφωνισω στο οτι ειναι ακριβο!!τωρα για τον αφρο δυστυχως θελει αρκετη ποσοστητα για να κανει αφρο (την 3πλασια απο την προτεινομενη)αλλα καθαριζει αρκετα καλα θα ελεγα και ενα κυριο χαρακτηρηστικο του που δεν το εχω δει σε κανενα αλλο ειναι οτι και να στεγνωσει επανω στο αυτοκινητο ξεπλενεται και καθαριζει πολυ ευκολα και δεν αφηνει σημαδια!!!!το ΝΧΤ δεν το εχω δοκιμασει αν και εχω ακουσει καλα λογια!!!
Πίστεψέ με, επειδή έχω δοκιμάσει πολλά σαμπουάν, η καθαριστική του ικανότητα είναι μέτρια και πράγματι χρειάζεται πολύ περισσότερη ποσότητα από όση αναγράφει για να είναι αποτελεσματικό. Δοκίμασε τα άλλα δύο σαμπουάν που πρότεινα και θα καταλάβεις αμέσως διαφορά σε απόδοση (αν και το ΝΧΤ θέλει κι αυτό παραπάνω ποσότητα από όση αναγράφει, είναι ωστόσο πιο ικανό).
Σχετικά με το άλλο που γράφεις δεν ξέρω, γιατί ποτέ δεν το έχω αφήσει να στεγνώσει πάνω στο αμάξωμα, αλλά είναι πιθανό καθώς είναι πολύ ήπιο σαμπουάν (γι'αυτό και έχει μέτρια καθαριστική ικανότητα) και προφανώς γι'αυτό και αφαιρείται πολύ εύκολα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong