Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Το 1ο Gopro video μου!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή Το 1ο Gopro video μου!

Το 1ο βιντεο διαδρομης που τραβαω με τη Gopro 2! Σε σημεια χωρις φως εχει θεμα απο οτι βλεπω.. μερα δεν προλαβα να τραβηξω ακομη. Το τραβηξα σε HD αλλα βγηκε 2GB+ και απο το να κοψω το βιντεο, προτιμησα να κοψω κατι απο τη ποιοτητα. Θα κοψω κανα κομματακι για να δουμε την ιδια ληψη/σκηνη σε HD αναλυση, διαφορες κ.α

Τη μουσικη την αφησα επιτηδες για να δω αν ακουγεται το μοτερ με κλειστα παραθυρα (μονο του οδηγου 3-4 ποντους για το τσιγαρο). Μια χαρα τα γραφει ολα. Το τριξιμο που ακουγεται ειναι απο τη βεντουζα, δεν ειχα βιδωσει καλα μια απο τις 3 βιδες της (σπαστικος ο χειρισμος της, μπορουσε να κανει rotate πιο ευκολα..).

Η διαδρομη γνωστη στους περισσοτερους, νερα, λιγη κινηση, μερικα γλυστριματα και κρυο!

Δεν την ειχα δει ποτε απο τοσο κοντα τη καμερουλα, ειναι τοσο μικρη που τη χανεις για πλακα εκτος θηκης..

Επειδη ηταν δωρο απο τη κοπελα μου και δεν εβαλα χρηματα, ειπα να επενδυσω κατι κι εγω πανω της και να παρω το LCD Backpac, πολυ χρησιμο! Βλεπεις που τραβας, βλεπεις το μενου (γιατι η μικρη οθονη μπροστα δεν βολευει πολυ). Εχει επιλογη να κλεινει (να μη βλεπεις δηλαδη) ενω τραβαει κανονικα σαν να μην υπηρχε, για να μη καις παραπανω μπαταρια.

Τα κουμπια της ειναι λιγο περιεργα βεβαια, νομιζεις οτι το πατησες αλλα δεν εχει πατηθει, θελει παραπανω δυναμη. Αρνητικο.. αλλα τι να κανουμε? Ωραιο εργαλειακι

https://www.youtube.com/watch?v=hxmq...ature=youtu.be

2. The Following 12 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

aristent (13-01-12), BILL007 (13-01-12), bill_m3 (13-01-12), Civileng (13-01-12), giannis z3 (16-10-13), Kostas_1 (13-01-12), Lambros46 (13-01-12), nikos1400 (13-01-12), Panos 316T (13-01-12), Vasilis (13-01-12), zaharias (13-01-12), Ε91 (13-01-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ερημια στην Αθηνα!!!.......ενταξη το ξερω, ειναι 2 η ωρα νυχτα,αλλα να μην κυκλοφορει σχεδον κανεις ?..... ασε που γλιστραει!!!

Ωραιο το βιντεο Φανουλη,δεν καθησα να το δω και τα 17 λεπτα,"λογο μουσικης επενδυσης", ας μας αφηνες μονο τον ηχο του μοτερ και την μουσικη θα τη βαζαμε εμεις!!!

4. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

fanisk (13-01-12)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

μια χαρα τραβαει Φανη!

καλοριζικη κ καλες ληψεις!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

fanisk (13-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραίο βίντεο (σε βάζει στο κλίμα)!
    Επίσης πολύ περιεκτικό το write-up με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

8. The Following User Says Thank You to Ε91 For This Useful Post:

fanisk (13-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερημια στην Αθηνα!!!.......ενταξη το ξερω, ειναι 2 η ωρα νυχτα,αλλα να μην κυκλοφορει σχεδον κανεις ?..... ασε που γλιστραει!!!

Ωραιο το βιντεο Φανουλη,δεν καθησα να το δω και τα 17 λεπτα,"λογο μουσικης επενδυσης", ας μας αφηνες μονο τον ηχο του μοτερ και την μουσικη θα τη βαζαμε εμεις!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Wjz0...eature=related
    Αρη εχει τυχει στην ιδια διαδρομη κατα τις 3 να ειμαι εγω και αλλα 3 αμαξια μονο στην ιδια διαδρομη Πανε οι παλιες καλες εποχες..

Το επομενο βιντεο θα ειναι μονο με το μοτερ
    Σκεφτομουν πως πρεπει να παρω και 1 μικροφωνο μικρο αλλα μια χαρα γραφει απο μεσα με κλειστα παραθυρα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μια χαρα τραβαει Φανη!
    καλοριζικη κ καλες ληψεις!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ε91 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο βίντεο (σε βάζει στο κλίμα)!
    Επίσης πολύ περιεκτικό το write-up με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
    Ευχαριστω φιλε, το απογευμα θα βγαλω μερικες φωτο τη καμερα και τα αξεσουαρ της, σημερα δεν θα προλαβω να βγαλω βιντεο με φυσικο φως γιατι οταν ξεμπερδεψω θα ειναι ηδη νυχτα εξω.. ισως αυριο

10. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

aristent (13-01-12), BILL007 (13-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο Φάνη!!!Μεγειά!!!

Εγώ το μόνο που θα σχολιάσω,επειδή το είδα έντονο στη λήψη,είναι ότι γλιστράς παντού ρε φίλε!Σε σημείο που καταντάει επικύνδυνο!Αφού σε κάποια σημεία που έβλεπα (ειδικά σε στροφές) μου έδινε την αίσθηση ότι θα ξεφύγει με άσχημο αποτέλεσμα.Δεν ξέφευγε "ελεγχόμενα".Βέβαια μπορεί να μου έδωσε και λάθος εντύπωση η εικόνα...
    Τι να πω...Να προσέχεις μόνο αυτό και πάλι καλορίζικη η καμερούλα!

Υ.Γ Ιδιαίτερη προσοχή στην παραλιακή εκεί που είναι οι γραμμές του τραμ που τις περνάς απο πάνω.Αμα δεν προσέχει κάποιος μπορεί να βρεθεί αλλού γι'αλλού,μιλάμε για κυριολεκτικό πατινάζ (αμα δειτε και το βίντεο θα καταλάβετε)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο Φάνη!!!Μεγειά!!!

Εγώ το μόνο που θα σχολιάσω,επειδή το είδα έντονο στη λήψη,είναι ότι γλιστράς παντού ρε φίλε!Σε σημείο που καταντάει επικύνδυνο!Αφού σε κάποια σημεία που έβλεπα (ειδικά σε στροφές) μου έδινε την αίσθηση ότι θα ξεφύγει με άσχημο αποτέλεσμα.Δεν ξέφευγε "ελεγχόμενα".Βέβαια μπορεί να μου έδωσε και λάθος εντύπωση η εικόνα...
    Τι να πω...Να προσέχεις μόνο αυτό και πάλι καλορίζικη η καμερούλα!

Υ.Γ Ιδιαίτερη προσοχή στην παραλιακή εκεί που είναι οι γραμμές του τραμ που τις περνάς απο πάνω.Αμα δεν προσέχει κάποιος μπορεί να βρεθεί αλλού γι'αλλού,μιλάμε για κυριολεκτικό πατινάζ (αμα δειτε και το βίντεο θα καταλάβετε)
    Βασιλη φταινε πολλα μαζι, εγω και το ποδι μου, και το σκληρο setup. 17 λεπτα με βροχη ειναι λιγα, 15-20 κανω σε αδειο δρομο οταν ειναι στεγνο και χωρις να πηγαινω παντου ταπα. Ετυχαν πολλα πρασινα. Εκει που τα χρειαστηκα λιγο ηταν στις γραμμες του τραμ στο Blazer Suites που ηξερα οτι θα φυγει λιγο αλλα εφυγε παραπανω απο οτι υπολογισα (στο βιντεο δεν φαινεται οπως το εζησα live). Δεν τρομαξα αλλα ενα "ωχ" το ειπα η αληθεια ειναι.. Στα υπολοιπα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Σε βροχη δεν παω ετσι συνηθως αλλα μου βγηκε ο καγκουρας που προσπαθω να κρυψω με το να μπαινω σε trackdays

13. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (13-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 1ο βιντεο διαδρομης που τραβαω με τη Gopro 2! Σε σημεια χωρις φως εχει θεμα απο οτι βλεπω.. μερα δεν προλαβα να τραβηξω ακομη. Το τραβηξα σε HD αλλα βγηκε 2GB+ και απο το να κοψω το βιντεο, προτιμησα να κοψω κατι απο τη ποιοτητα. Θα κοψω κανα κομματακι για να δουμε την ιδια ληψη/σκηνη σε HD αναλυση, διαφορες κ.α

Τη μουσικη την αφησα επιτηδες για να δω αν ακουγεται το μοτερ με κλειστα παραθυρα (μονο του οδηγου 3-4 ποντους για το τσιγαρο). Μια χαρα τα γραφει ολα. Το τριξιμο που ακουγεται ειναι απο τη βεντουζα, δεν ειχα βιδωσει καλα μια απο τις 3 βιδες της (σπαστικος ο χειρισμος της, μπορουσε να κανει rotate πιο ευκολα..).

Η διαδρομη γνωστη στους περισσοτερους, νερα, λιγη κινηση, μερικα γλυστριματα και κρυο!

Δεν την ειχα δει ποτε απο τοσο κοντα τη καμερουλα, ειναι τοσο μικρη που τη χανεις για πλακα εκτος θηκης..

Επειδη ηταν δωρο απο τη κοπελα μου και δεν εβαλα χρηματα, ειπα να επενδυσω κατι κι εγω πανω της και να παρω το LCD Backpac, πολυ χρησιμο! Βλεπεις που τραβας, βλεπεις το μενου (γιατι η μικρη οθονη μπροστα δεν βολευει πολυ). Εχει επιλογη να κλεινει (να μη βλεπεις δηλαδη) ενω τραβαει κανονικα σαν να μην υπηρχε, για να μη καις παραπανω μπαταρια.

Τα κουμπια της ειναι λιγο περιεργα βεβαια, νομιζεις οτι το πατησες αλλα δεν εχει πατηθει, θελει παραπανω δυναμη. Αρνητικο.. αλλα τι να κανουμε? Ωραιο εργαλειακι

https://www.youtube.com/watch?v=hxmq...ature=youtu.be

Ωραια καμερα Φανουρη.....αλλα πολυ προσοχή στο δεομο......
    Ειδικά εκει στην Καστελλα στην στροφή του blacklight.....εκει ειναι καρμανιόλα...ουτε οταν ειναι στεγνό δε κραταει yugo.......τρέχεις

15. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

fanisk (13-01-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

φανη μπραβο για την προσπαθεια και για το ωραιο βιντεακι..παντα τετοια...
    αυτο που παρατηρησα ειναι οτι κοπαναει το διαφορικο σου στην βροχη-οποτε μην το πολυ ζοριζεις γιατι θα παθεις ζημια-ειναι κριμα..στο στεγνο παλι δεν θα ειχε λογικα κανενα θεμα!οποτε αναμενουμε βιντεακι σε στεγνο..και μια ιδεα..βαλε να φαινονται οργανα λιγο παραπανω και τιμονι...σε επομενο βιντεακι..

καλη αρχη φιλε...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ευγε Φανη!

Θα σ'αρεσει πολυ το καμερακι ,ειδικα στη πιστα. Βγαζεις αρκετα συμπερασματα απο τροπο οδηγησης , γραμμες κτλ.

Το μονο που λειπει ειναι η gopro να δινει εναν απλο editor για κοψιματα και για κωδικοποιηση HD σε υψηλοτερη συμπιεση με σκοπο το upload στο νετ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 13-01-12 στις 11:01
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP