Θέλω να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από την βόλτα που είχα την τιμή να
κάνω με αυτόν τον σατανά με ρόδες! Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Γιώργο-pilot
που πήρε την απόφαση να μου δώσε αυτήν την ευκαιρία κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο έτσι?
Το αμάξι είναι και γρήγορο και ακριβό...Στο ψητό τώρα!
Είσαι ξεκούραστος ρε μλκ μου λέει?? -Εννοείται! -Άντε πάμε μια βόλτα,όπου θες!
Μέσα όλα γνώριμα εκτός από το σαζμάν,βάλτο στο αυτόματο του λέω εγώ
-τι λες ρε μλκ?? manual θα το πας! Το βάζει και στο 6, πατάει και το DSC και
μόλις καβαλήσει τη δεύτερη βούλα το λάδι, μου λέει,σπάστο!! Βγαίνω χαλαρά από το Shell
και στρίβω για Χαλκιδική,χαιδεύω λίγο μέχρι και την έκτη και μόλις σηκώθηκε η βελόνα
του λαδιού άρχισε ο πόλεμος! Τα λεφτά ΟΛΑ είναι η ξερογκαζιά στο κατέβασμα.Ενώ είμαι
μεγάλος φαν του συμπλέκτη όπως πολλοί,το SMG είναι τρομερό! Τελικά ψηφίζω Μ3 μόνο
με SMG!! Κατεβάζω τετάρτη,ρασπ ο S54 σινιάλα το κουβαδιό (κάτι έμεινε και απ'αυτόν )
και σανίδα το γκάζι! Για καλή μου τύχη με έκοψαν δυο-τρεις φορές ακόμα και έτσι απόλαυσα
ξανά την ξερογκαζιά! Ο S54 έχει ακαριαία απόκριση στο γκάζι και έτσι αισθάνεσαι το βάθος
στην σχεδιασή του.Φλας για επιστροφή από Ταγαράδες και ανεβαίνω στην γέφυρα με
λίγο ανάποδο και στο άφημα του γκαζιού οουπς! νιώθω σαν αρχάριος γιατί η ουρά στο
άσε βιδώνει κάτω! Πρώτη φορά οδηγώ με μπλοκέ,έχω συνηθήσει μέχρι τώρα στο άσε
λίγη διάρκεια ακόμα στο ανάποδο και γλυκό ίσιωμα αλλά έδω...άλλα κόλπα
Κατεβαίνω την γέφυρα και κοιτάω την κατηφόρα της Καρδίας άδεια..δευτέρα και βγαίνω
στον δρόμο της Χαλκιδικής διπλωμένος κόφτες τα σιφτλαιτ δεν τα προλάβαινα τρίτη
τετάρτη πέμπτη έκτη και κάποια στιγμή κοιτάω κοντέρ 250+ Μου λέω εκείνη την
στιγμή ο Γιώργος -πες αλήθεια σου φαίνεται πράγματι γρήγορο αυτό το αμάξι? Γιατί εγώ
όταν το πήρα έφαγα ήττα.Ναι...Οκ..επειδή είχες γρήγορα μηχανάκια λογικό είναι!! Εγώ
ένιωσα ότι το 5,1 για τα 100 ήταν εκεί αλλά το στήσιμό του το κρύβει καλά,πρέπει να
κοιτάς κοντέρ για καταλάβεις τι κάνει το αυτοκίνητο.Σε παρασύρει και περιμένεις και στα
200 να σε κολλάει πλάτη! Φλας για Φοίνηκα και λίγο ανάποδο κι εκεί και όπα..πρώτοι
στο φανάρι.Πράσινο η πρώτη κάτω δευτέρα τα σεμισλικ παλεύουν τρίτη και χαλαρά μετά..
Το SMG σφαλιαρίζει με την σειρά συμπλέκτη-κεντρικό-διαφορικό-ημιαξόνια όπως ο Βέγγος
τις ανύπαντρες αδελφές του όταν είναι στο 6.Ο Γιωρίκας το δουλεύει στο 4 συνήθως.
Τέλειωσε η βόλτα το κρυώνω και το σβήνω.Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και το χάζευα.
Μόλις οδήγησα ένα πραγματικό SPORT αυτοκίνητο.Επιβεβαίωσα την φήμη που το
συνοδεύει,είναι ο άριστος σύντροφος της καθημερινότητάς του ΟΔΗΓΟΥ.Είναι άξιο να τα κάνει όλα
και τα περισσότερα τέλεια.Συνδυασμός πολυτέλειας,ταχύτητας,σχεδ ίασης,αγωνιστικού
αέρα,στησίματος και ειδικού βάρους του brand (είπαμε και για τα μπουζούκια!).
και πάλι Γιώργο,χαίρομαι που το ευχαριστιέσαι όπως του (και σου) αξίζει.