Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η χειρότερη και γιατί ?
Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η χειρότερη και γιατί ?
Panos 316T (05-03-12)
Το οτι η σειρά 8 έμεινε χωρίς επόμενη γενιά.
Υ.Γ.: Περιμένω να δώ ποιός θα πρωτογράψει για την τοποθέτηση turbo στα M
Tsakirakos (04-03-12)
Μπήκε POLL.
Η μεγαλύτερη αμαρτία κατα τη γνώμη μου είναι η κατάργηση του μπλοκέ απο τη λίστα των έξτρα, και σα να μην έφτανε αυτό, όλες οι ενεργειες που κάνουν και δυσκολεύουν την τοποθέτηση aftermarket. Λύνεται πολυ εύκολ με το να το βάλουν ξανά στη λίστα των έξτρα.
Στην Αμερική τα μέλη του bmwcca κλήθηκαν την εβδομάδα αυτή να ψηφίσουν δηλώνοντας κατηγορηματικά ναι ή όχι στο εάν θα αγόραζαν ξανά αμάξι με μπλοκέ. Εννοείται ότι ο μαύρος Μωησής ψήφισε ναι. Ελένη, I hope u do your part.
Η δεύτερη νομίζω ότι είναι τα runflat, πράγμα που λύνεται με ένα γρύλο.
Η τρίτη μεγαλύτερη είναι τα φρένα στα γρήγορα μοντέλα τους τα οποία λόγω βάρους και ιπποδύναμης δεν είναι ότι καλύτερο... που φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται για τα επερχόμενα μοντέλα, με έξτρα δυνατά φρένα. Εύχομαι να μην είναι μόνο για να τσεπώσουν παραπάνω χρήματα, αλλα να ρίξουν βάρος στο brake cooling που δεν επαρκεί.
Monsta (05-03-12), nikos valvetronic (04-03-12), Panos 316T (04-03-12), PANOS-E60 (04-03-12), Ptboul (05-03-12)
Η τετρακίνηση άν ήταν 20-30% μπροστά και 70-80% πίσω δεν θα ήταν και μεγάλη αμαρτία, αν έκοβαν το βάρος από αλλού. Αλλά το πετρέλαιο ρε παιδιά σε Μ δεν το αντέχω, είμαι αλλεργικός !
Τι να ψηφίσεις τώρα,όλα είναι αμαρτήματα...Πιστεύω ότι όλα αυτά θα τα δούμε
στο μέλλον.Κάνω την πάπια για τα Χ5Μ - Χ6Μ γιατί τη θεωρώ μπίζνα της BMW με στόχο
τους Άραβες.Στράβωσα με το turbo της Μ5 και τώρα και Μ6 άλλα τουλάχιστον στροφάρουν
κάπως ψηλά.Όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις μου φαίνονται τραγικές...
alexk (05-03-12), Ptboul (05-03-12), steliosm46 (05-03-12)
Ειμαι OT αλλα θα το πω:
Να με συγχωρεσουν οι κατοχοι τους αλλα θα πω.......
τη σειρα 1
το "γιατι" ειναι κατανοητο (πιστευω)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panos 316T : 04-03-12 στις 23:15
τούρμπο και πράσινα άλογα
alexk (05-03-12)
Οι αμαρτιες που δε θα ηθελα να δω ειναι η μπροστινη κινηση,
και η απαραδεκτη σχεδιαση...
Απο τις επιλογες του Πολλ, θα ελεγα το "Ολα τουρμπο".
Λαθος πιστευω και αυτο.
Τα αλλα, με προσοχη και μελετη, νομιζω θα παλευονται.
Αλλα και η ελλειψη μπλοκε ??? Δεν ξερω...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ηθελα να πληκτρολογησω περισσοτερα απο ενα αλλα δυστυχως δεν γινεται!
Αφου ρε φιλτατο Μ division βγαζεις Χ5-Χ6 ///Μ γιατι να βγαλεις και τα 3er-5er τετρακινητα?
Τι να πω...Και η ελλειψη μπλοκε μια απο τα ιδια...Ολο στραβομαρες...
Που ειναι τα Ε30-34-39-36-46 ρε γ@μωτο!
Όλα τα υπόλοιπα εν μέρει τα δικαιολογώ, στα πλαίσια που θέτουν οι ασφυκτικές περιβαλλοντικές νόρμες (diesel) και ο ανταγωνισμός (τετρακίνηση, Χ5Μ,Χ6Μ), αλλά τα fake ταμπελάκια τα θεωρώ πραγματικά ξεφτίλα. Μου θυμίζουν τις ελληνικές πατέντες 316iM των '80s και '90s.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ε91 : 04-03-12 στις 23:49
Monsta (05-03-12), tzanis320si (04-03-12)