Αν καποιος γνωριζει,θα ηθελα την γνωμη του για θεμα που προεκυψε στον χωρο του παρκιγκ της πολυκατοικιας που διαμενω.
Το διαμερισμα το αγορασα τον 12ο του 2005 και εννοητε οτι το παρκιγκ που χρησιμοποιω απο τοτε, φαινεται και αυτο στα συμβολαια αγορας!!!.....ομως μετα απο δικαστικη διαμαχη (για πολλα και διαφορα....) της αντιπαρουχου με τον εργολαβο,αποκαλυφθηκε οτι οι θεσεις παρκιγκ ηταν δηλωμενες 32 ενω εχουν διαγραμμιση και κατανεμηθει 47!!!....τουλαχιστον 5 απο αυτες τις θεσεις "ανηκουν" στον εργολαβο,(οπως και δυο γκαρσονιερες) οι οποιες επινοικιαζονται κανονικα εδω και χρονια!!!......
Το θεμα μου ειναι οτι:
ο εργολαβος ζηταει να "τακτοποιησει" πολεοδομικα σε μονιμη βαση(?) καποια "αυθαιρετα" (?) παρκιγκ (το δικο μου και αλλων 5-6 συνιδιοκτητων μου εδω στην πολυκατοικια) με κοστος 30 ευρω,χωρις να χρεωσει δικα του εξοδα (γιατι αραγε?...).....
εννοητε οτι τα 30 ευρω δεν ειναι θεμα ,αλλα κρυβεται κατι που δεν το βλεπω???....διαβασα λιγο τον νομο στο νετ,αλλα η κατανοηση του με τις νομικες ορολογιες και αναφορες σε "παραθυρακια", παραγραφους κλπ. ειναι αρκετα δυσκολο....
οπως λοιπον προειπα,ανα καποιος μπορει να φερει αποψη,θα ειμαι ευγνωμων.