Γεια σας..θελω τα φωτα σας για τα εμπρος μου φωτα.Μπορω να αλλαξω να αλλαξω μονο το διαφανες πλαστικο;αν ναι τι περνω νεο η παλαιο, ποσο κανουν ξερει κανεις;;;;
Γεια σας..θελω τα φωτα σας για τα εμπρος μου φωτα.Μπορω να αλλαξω να αλλαξω μονο το διαφανες πλαστικο;αν ναι τι περνω νεο η παλαιο, ποσο κανουν ξερει κανεις;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-02-12 στις 11:35
Bitz (06-02-12)
Χρηστο και στο facelift δεν αλλαζουν?
quattro ist fur sissies
το καλύτερο που έχεις να κάνεις φίλε μου είναι να τα επισκευάσεις.Είτε μόνος σου,είτε σε επαγγελματία...
Υλικό υπάρχει άπειρο στο νετ...
αναλογα τα φαναρια παει και η τιμη αν ειναι zkw ειναι στο 50αρικο το ενα.αν ειναι AL τοτε ειναι στο 100αρικο το ενα!! μη ρωτησεις ποια η διαφορα,δεν ξερω απλα ετσι γουσταρουν!!λογια μπαινει το zkw στο ΑL αλλα δεν ειμαι σιγουρος 100%. πρεπει να παιζουν και ημιτασιον αλλα δεν γνωριζω τιμες
Εφόσον είναι ραγισμένο πάει για αντικατάσταση,είτε ολική,είτε μερική...
Bitz (06-02-12)
Στο facelift φιλε ειναι οντως δυσκολα τα πραγματα. Το ξερω γιατι τα εχω κανει φυλλο κ φτερο τα συγκεκριμενα φαναρια στο δικο μου. Το διαφανο πλαστικο για facelift δεν υπαρχει πουθενα στην αγορα απο οσο εχω ψαξει, ουτε σε ιντερνετ ουτε τιποτα.. Ασε που δεν ειναι μονο με κλιπς τα δικα μας αλλα ειναι κολλημενα κιολας κ χρειαζεται προεργασια για να τα βγαλεις ωστε οταν τα κλεισεις να ειναι παλι κομπλε!
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι μονο αν τα επισκευασεις...
savvas bmwdakias (06-02-12)
Στο προ facelift δεν αξίζει να τα επισκευάσεις! Με σκάρτα 100 ευρώ παίρνεις απο την Bosch τα πλαστικά. Στα facelift κάνε ότι μπορείς για να τα σωσεις , δεν βρίσκεις φανάρια και όσοι έχουν ζητάνε 200 για κάθε ένα.