Το παρων thread αφιερωνεται σε μια " ψυχή " που κακώς με εκρινε , οπως με εκρινε το πρωι που δεν ενημερωθηκε αμεσα για τα νεα μου.
ΦΙΛΕ .... Για σένα εν τάχυ το παρακάτω thread αρχικα και για οποιον αγαπα τις μετατροπές ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οπως αρκετοί εδω μεσα που με ξερουν , εχω μια τρελα με τ'αμαξια μου , που απ' όσο βλεπω και με κανει να μην ανυσηχω πολύ , την εχουν αρκετοι εδω μεσα . Αφου λοιπον εχω φτιαξει ενα καημένο BAURακι μεχρι εκεί που δεν παίρνει αλλο ατμοσφαιρικό , αποφασισα να φτιαξω ενα Ζ3 με μοτερ απο Ε39 540 και να του κοτσαρω επανω και εναν ESS κομπρεσσορα . Τεσπα για να μην μακρυγωρω , το project του Ζ3 ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ οταν ηρθαμε σε επαφη με ανθρωπους της Hartge που ειναι η μονη εταιρια που εχει πραξει κατι τετοιο. Η ακυρωση ηρθε οταν οι ανθρωποι μας μιλησαν για αλλαγη ολοκληρου του πατώματος του Ζ3 με κατι μασιφ σε ατσαλι ή ακομα κατι πιο ανθεκτικο και οταν μας εξηγησαν πως απλα φτιαχνουμε ενα αυτοκινητο ΜΟΝΟ για ευθειες και αυτο ψιλοδυσκολα . Τεσπα.... Το 540 το ειχα αγορασει και δεν ελεγε πλεον να μεινει στην παντα να το τρωει το μαραζι μονο του το καημένο ... Ετσι λοιπον παρθηκε η αποφαση να αγοραστει ενα Ε39 και να πεσουν επανω ολα τα πραγματα συν τον ESS που ειχε ηδη δρομολογηθει ....
Μετα απο καμποσα προβληματα που ζητουσαν επίλυση ,μια καραβιά πραγματα που εχουν αγοραστει ωστε απο το ΝΕΟ μου Ε39 να μην λειπει το παραμικρο απο τον καταλογο ΟΛΩΝ των extra που εβαζε η BMW και ενα διαστημα που σταματησαμε το project μας για τεχνικους λόγους , χθες 21/4/2010 ηρθε η στιγμη που το μοτερ πηρε μπροστα και ο κομπρεσσορας εκανε τις πρωτες του σβουρες και ρουφηγματα .
Πλέον μπηκαμε στην τελικη ευθεια αφου φτασαμε σε αυτο το σημειο ....
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΜΕ .
https://www.youtube.com/watch?v=9fcd5cTBzDo
Παρακαλώ πολύ , επειδη εχω φαει σχεδον ολα τα club/ forums με BMW και γενικα αυτοκινησης να βρω αλλο ενα ιδιο αυτοκινητο στην Ελλαδα και δεν τα εχω καταφερει , αν καποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει απλα για ανταλαγη αποψεων ....
Ευχαριστω
Κωστας