Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: [E36] Επιλογες αναρτησης-ελατηριων χαμηλωματος

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Exclamation [E36] Επιλογες αναρτησης-ελατηριων χαμηλωματος

Καλησπερα στο φορουμ !

Ειμαι σε φαση να χαμηλωσω το αμαξι αμεσα αλλα λογω καποιας σχετικης ελλειψης χρηματων λεω να προβω μονο σε αλλαγη ελατηριων για την ωρα και αργοτερα αλλαζω και αμορτισερ.
    Να σημειωσω οτι φοραω Bilstein sport και οχι sprint.

Oi αποριες μου:

1) Σαν ελατηριο εχω αποφασισει κατα καποιο τροπο να παω σε eibach μιας και ειναι λιγο πιο μαλακο απο το H&R
    Τα ελατηρια βγαινουν σε 30/30 χαμηλωμα και 50/30 .

α)Υπαρχει καποιος που τα φοραει να μου πει τις εντυπωσεις του ?

β)Εμφανισιακα προτιμω το look 50/30 αλλα απο την αλλη η ανησυχια μου εγγυται στο οτι με 5ποντους χαμηλωμα ποσο θα δουλευει η αναρτηση ?Μην χοροπηδαει σα Peugeot rallye .
    θα χω προβλημα μες στην Αθηνα αραγε?
    γ)Υπαρχει καποιο αλλο ελατηριο αντιστοιχα καλο του eibach και σχετικα μαλακο π.χ apex ?

2) Εχει δοκιμασει καποιος αναρτηση Fk στο bimmer του ? Σε golf π.χ εχω δει οτι δουλευουν πολυ καλα κ εχουν κ αντοχη στο χρονο .

Ευχαριστω πολυ

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλτατε Αγγελε το 50/30 θα σου δώσει πολύ καλύτερη συμπεριφορά καθώς το τιμόνι θα ακούει πιο άμεσα τις εντολές σου. Το οχημα θα γίνει πιο απόλυτο σε όλους τους τομείς, ενω θα μπορείς να μπένεις τέρμα πατημένος στη στροφή χωρίς να γωνατίζει το πίσω μερος και το μπροστινό να κοιτάει το θεό.

έγω πάλι εμφανισιακά προτιμώ το 30/30(ή το 50/50 χεχε), αλλα στις στροφες το 50/30 είναι μανούλα. Γουστα....

Τα eibach πιο σκληρά απο τα Hr? δεν το νομίζω, χωρις να ξέρω σίγουρα. Για ποια eibach μιλας? εγω λέω για τα pro kit. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, εχω πάθει πλάκα με το πόσο ευχάριστο κάνουν το αυτοκίνητο σε παιχνίδια!!!

Αν περιμένεις λιγότερο απο 1 μήνα, θα ανέβω Αθήνα οπότε θα μπορεις να δεις και το δικό μου για να έχεις μια γνώμη(θα το λατρέψεις χεχε)

Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με κοπάνημα, αν και αυτό το πέτυχα χάρη στις βάσεις αμορτησερ της uuc!!! OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! Το αυτοκίνητο είναι απλά πολύ σφυχτό και νιώθεις τα σκαμπανεβάσματα, αλλά χωρίς να πρίζει...

Πρείμενε πριν κανεις κατι να ανέβω να δεις και το δικό μου..... το κιν μου το έχεις?

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Sachs,kw σκεφτηκες καθολου?!
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε εγω εχω ελατηρια eibach pro kit 30/30.Tα μαυρα δηλαδη.Παρα μα παρα πολυ ικανοποιημενος!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε εγω εχω ελατηρια eibach pro kit 30/30.Tα μαυρα δηλαδη.Παρα μα παρα πολυ ικανοποιημενος!!
    Τα pro kit δεν είναι 50/30? Μήπως κάνεις λάθος? Η μούρη σου δεν είναι πιο χαμηλή απο το πίσω μέρος?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι φιλε μου,εμενα το αυτοκινητο καθεται στα ισια του.Τα κοκκινα ειναι τα sportline που ειναι 50 mm.Pro kit λεγονται τα μαυρα και ειναι 3μποντα.

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

@kloukakis : Το αντιθετο ειπα,οτι δηλαδη τα eibach ειναι πιο ****** ελατηρια απο τα H&R . Κ οπως κ να το κανουμε καλο το κουτσουρο ελατηριο αλλα αμα ειναι να μας φευγουν τα σφραγισματα τι να το κανω.
    Αρα το δικο σου ειναι 30/30 ? .
    Το κιν σου δεν θυμαμαι αν μου το χες στειλει.Αν θες ξαναστειλε το μου !

Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει σε bmw Fk αναρτηση ?

Οσο για sachs performance εχω ακουσει πολυ καλα λογια σε αλλα αμαξια,το ιδιο κ για kw ,αλλα ξεπερναμε το budget της συγκεκριμενης περιοδου.

Τα pro-kit βγαινουν κ 30/30 και 50/30.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ισως θα ηταν καλυτερα να περιμενεις λιγο να τα βαλεις μαζι.
    Υπαρχουν οι αναρτησεις MadSportive που ειναι μαζι με ελατηρια και εχουν ρυθμιση υψους.
    Η τιμη τους πρεπει να ειναι γυρω στα 650 ευρω.
    Τα φοραω στο Ζ3 και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος πιο πολυ και απο οταν φοραγα hr με bilstein.
    Tα εχει ο Μπουκης στην Λευκα στον Πειραια αλλα μπορεις να τα προμηθευτεις και απο συνεργειο και να σου δωσει τιμη μαζι με τοποθετηση.\
    Μεσα στο φορουμ εχουμε επαγγελματιες συνεργεια αλλα και ανταλλακτικα με προσφορες ρωτα και αυτους γιατι μπορει με την εκπτωση του φορουμ να πετυχεις καλυτερη τιμη η στην οποια τιμη να ειναι μεσα και η τοποθετηση.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    0

Προεπιλογή

Μια που λετε για ρυθμιζόμενα, μπορώ να σου βρώ τα κονι με 550Ε αν και θέλεις και ελατήρια(KW) μετα.

Γιατι δεν βάζεις τα D2, που μας είχαν πει? 650Ε στην πόρτα σου απο Αγγλία, και είναι και κορυφέα...

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα eibach τα βρισκω με 200 ευρω εδω απο Αθηνα σε ενα μαγαζι. Αργοτερα λεω να προβω κ σε αλλαγη αμορτισερ .

Οσο για την D2 το σκεφτομαι ,απλα δεν ξερω ποσο σκληρη η μαλακη αντιστοιχα ειναι.

Απο την αλλη κατι με ψηνει κ για Fk .

Για το χαμηλωμα 50/30 υπαρχει καποια γνωμη απο καποιον που φοραει αυτο το συνδυασμο ?

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP