Εδω κ αρκετο καιρο εχω τη μπεμπα αγγελια στο car.gr.
Ειχα ακουσει (απο την πρωτη στιγμη) οτι υπαρχει μεθοδος απατης απο ξενους αγοραστες που με πολυ ομορφο τροπο σου ''αγοραζαν'' την περιουσια περνοντας σου πισω κ το ποσο που ειχαν διαθεσει για την αγορα χωρις εσυ να μπορεις κανεις τιποτα για να δικαιωθεις ή εστω να διεκδικησεις τα χρηματα ή την περιουσια σου.
ακουγοντας ολα αυτα λοιπον
τις δεκαδες μηνυματα που χουν ερθει απο αλλοδαπους χρηστες του car
τα εσβηνα χωρις δευτερη σκεψη.
πριν λιγες μερες
αποφασισα να ανταλλαξω μηνυματα με εναν απο αυτους...
αφου με ρωτησε διαφορα πραγματα για το αυτοκινητο
κ αφου κ αυτος οπως ολοι οι αλλοι ''θαμπωθηκαν'' απο το διαμαντι που πουλουσα κ ειχαν σταθει τυχεροι να πεσουν στην αγγελια μου,
μιας κ το χαριζα... κ αφου ειχε πειστει οτι ειμαι φερεγγυος Κυριος κ οτι αυτο που πουλαω αυτο κ ειναι
μου στειλε κ το παρακατω mail ...το οποιο ηταν κ τελευταιο μετα την ολη επικοινωνια μας...
I'm satisfied with the price and condition and I am buying this internationally to UK and i would arrange for the Transportation to my home in Cumbria but i would be paying through PayPal as it is the fastest & easiest way if you dont have a PayPal account all you need to do is visit www.paypal.com and register with them. and do not worry about paypal charges, i will take care of that directly from my account Okay? . So if you accept the proposal, you should send me your info requested below if you have an account already:-
Name :
PayPal Email :
Mobile Number:
Total amount :
or you can send me a PayPal money request, so that i can proceed with the transfer and then we can arrange for my transport agent to come for the pick up after you received your money. I will need your home address too for the pick up to be arranged. Thanks alot.
Tony Smart
+447024095414
27 storey sqaure
barrow - in - furness
cumbria
la14 2dl
England
ο ανθρωπος
πειστηκε με δυο απλες ερωτησεις
του τυπου:
ειμαι πρωτος ιδιοκτητης ?
απο ποτε το εχω στην κατοχη μου?
κ αν η τελικη τιμη αγορας ηταν αυτη που ειχα παραθεσει?
εστειλε το παραπανω μηνυμα,δειχνοντας μου οτι η δουλεια...εκλεισε!
το τελευταιο μου μηνυμα μετα απο αυτο
ηταν :
Οnly Cash.
Thank you for your interest!
Λουης ο γαμπρος...
Μην ''τσιμπησετε'' λοιπον με τιποτα παρομοιο...
Πληροφορηθηκα απο φιλο
οτι δρουν ανεξελεγκτοι τετοιοι μαφιοζοι
οι οποιοι,αφου σου στειλουν το χρημα μεσω paypal (ομορφα κ ωραια)
στελνουν ανθρωπο ο οποιος ερχεται στο χωρο σου να παραλαβει το αυτοκινητο κ φυσικα να κανει τα της μεταβιβασης.
αφου τελειωσει το τελετουργικο κ πας να ξεπερασεις τον αποχωρισμο απο το ωραιο σου αυτοκινητακι,
ερχεται ειδοποιηση απο το paypal στην οποια ο αγοραστης αξιωνει την επιστροφη του απεσταλθεντος ποσου με αιτιολογια οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣ μιας κ πουθενα δεν αναφερεται το τι αγορασε...
Η paypal (απο οτι εμαθα) κινει διαδικασιες νομιμες απο τη μερια της ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
Εφοσον λοιπον
δεν υπαρχει καποιο πιστοποιητικο το οποιο αποδικνυει οτι ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΣ δεμα - πακετο ή ο,τι αλλο στον αγοραστη,
σε βγαζει υπαιτιο απατης κ το πρωτο που ζηταει ειναι να επιστραφει το ποσο που σου απεστειλε ο αγοραστης.
Πιασε το αυγο κ κουρεφτο...
Κ σιγα μη βγαλεις ακρη!
Εχω ακουσει πολλες παρομοιες ιστοριες...δεν ξερω αν ειναι αληθινες ή ισχυει κατι τετοιο.
Στην ιδεα (μιας κ χρονια χρηστες μεσω διαδικτυου) οτι θα πληρωσεις ή θα πληρωθεις μεσω Paypal...νοιωθεις ασφαλης!
να ομως,που οπως λενε μερικοι
υπαρχουν ψηλα γραμματα κ μπορεις να βρεθεις προ μεγαλων εκπληξεων...
για μενα αποδειξη ηταν
οτι μετα τα αλεπαλληλα μηνυματα που ανταλλαξα με το φιλο μας
κ παρολο οτι ηθελε να στειλει αμεσα τα λεφτα μεσω Paypal (πραγμα που σε κανει να πιστευεις οτι αυτος μπορει να χασει ,εσυ οχι)
μολις του μιλησα για χερι χερι συναλλαγη...
ουτε ΑΝΤΙΟ δε μου γραψε...
αν εχετε παρομοιες εμπειριες ή γνωριζετε αναλογες περιπτωσεις
παρακαλω προστετεψτε τους υπολοιπους κ ποσταρετε εδω
μιας που ειναι κ εποχη που πολλοι ''απαλλασομαστε'' απο πολλα βαρη!
οχι να βγουν πιο εξυπνα κ τα Αγγλακια απο μας...