Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα! Ειναι αρκετα χρησιμα, για μελετη πριν ερθει το μηχανημα!
Με λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα! Ειναι αρκετα χρησιμα, για μελετη πριν ερθει το μηχανημα!
BILL007 (26-05-10), bmwcompactjohn (26-05-10), Dathanaso (26-05-10), dimtz (26-05-10), GREG (01-03-11), M_Dolce (28-05-10), Prevezanos (08-06-11), sierra (26-05-10), spar@ (22-06-10), stef_E46m3cabrio (26-05-10), tsagio (26-05-10), Vasilis (26-05-10)
Καμια βοηθεια Σπυρο?
Το 1 το 3 και το 8 πως κ που συνδεονται?
αναφερομαι στο dynavin pdf
spar@ (22-06-10)
To 8 ειναι η κυρια καλωδιωση! Συνδεει την μοναδα με την μαμα καλωδιωση!
Το 1 οπως αναφερει συνδεεται πανω στην καλωδιωση (τωρα το γιατι...δεν το ξερω)
Το 3 μου μοιαζει για ανταπτορας για συνδεση της κεραιας ραδιοφωνου!
Για σιγουρα οταν το παραλαβω στα χερια μου!
Επίσης κοιταζοντας στο σχετικο diy που εχω αναρτησει ,για το original navi σε e46 παρατηρω οτι η εργοστασιακη θεση για την κεραια gps σε coupe και sedan ειναι κατω απο την εταζερα πισω!
spar@ (22-06-10)
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=754606
ΚΑι εδω ενας χρησιμος οδηγος εγκαταστασης...
Το 1 συνδεει το SYB UNIT με την πηγη για το χειρισμο των πολλαπλων απο το τιμονι.
Το 3 ειναι οντως η ενωση της κεραιας με την κεραια του αυτοκινητου,αλλα προφανως θα χρειαστειτε αλλο ανταπτορα που ταιριαζει στο βισμα της κεραιας του Ε46 (3-4 ευρω)
Οσο για την κεντρικη κεραια πισω αριστερα δεν χρειαζεται να πειραχτει καθολου.
Εννοειται πως οποιος μπορεσει ας κανει μια φωτογραφηση βημα προς βημα για να υπαρχει "οδηγος" εγκαταστασης.
Καλη επιτυχια,οντως ειναι ευκολο και θα ανταμειψει οποιον κανει το DIY.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
spar@ (22-06-10)
Κανονικα στις καλωδιωσεις - ανταπτορες οι εξτρα units παιζουν το ρολλο του "κλεφτη" για τα χειρηστηρια.
Αν τωρα δεν εχει κανονικη διοδο συνδεσης για CDC το μηχανημα δεν θα επρεπε να εχει αυτη η μοναδα καποια εισοδο για συνδεσης CDC?
Eκτος αν στα σχεδιαγραμματα (που δεν τα εχω) δειχνη κατι τετοιο.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
m-power_01 (12-06-10)
spar@ (22-06-10)
Ερωτηση. Τη γειωση του χειροφρενου και τη γειωση του ενισχητη πρεπει να την χρησημοποιησουμε?