Παρόλο που η κρίση στην χώρα και τα οικονομικά κάθε νοικοκυριού πάνε από το κακό στο χειρότερο, ο "Ελληνάρας" πάλι θα βρει τρόπο να περάσει καλά...
Ας γράψουμε εδώ τα καλοκαιρινά μας σχέδια... Είτε διακοπές είτε εκδρομούλες είτε camping ή όπως ερμηνεύει ο καθένας αυτό που όλοι περιμένουμε........... τις καλοκαιρινές αποδράσεις...!!!
Να πούμε γνώμες και εμπειρίες από διάφορα μέρη που επισκευτήκαμε ή θα επισκευθούμε με παρέα, οικογένεια, σχέση ή και μόνοι και να προτείνουμε μέρη που μας εντυπωσίασαν...
Ξεκινάω εγώ πρώτος με τα σχέδια μου για το φετινό καλοκαίρι που μάλλον θα με υποδεχτει η Σκόπελος για περίπου μία εβδομάδα με την κοπελιά μου αλλά χωρίς την 36άρα μου... Λογικά θα νοικιάσω "γουρούνα" όπως είχαμε κάνει και πέρυσι στην Πάρο... Έχω ξαναπάει παλιότερα οικογενιακώς και είχα καλές εντυπώσεις...
Περιμένω γνώμες και εμπειρίες σας από το νησί και αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο να επισκευθώ ή να αξίζει να δούμε...
Τα σχέδια εννοείται πως δεν είναι ακόμα μόνιμα καθώς μπορεί να αλλάξω γνώμη αν δω κάποια άλλη σκέψη ή ιδέα που να μου αρέσει περισσότερο...