καλησπερα παιδα....
φοραει καποιος αυτην την αναρτηση στο bmw του?
θα ηθελα να ακουσω διαφορα σχολια απο καποιον που εχει κανει χιλιομετρα με την συγκεκριμενη..
καλησπερα παιδα....
φοραει καποιος αυτην την αναρτηση στο bmw του?
θα ηθελα να ακουσω διαφορα σχολια απο καποιον που εχει κανει χιλιομετρα με την συγκεκριμενη..
ασε μας ρε φιλε εσυ και η αναρτηση σου! μας εχεις τρελανει!
kosta εψαξα στο νετ και ειδα οτι ειναι πανακρηβη και σαν μαρκα εγω δεν την εχω ακουστα αν ειναι να δωσεις τοσα λευτα καλητερα να πας σε μια επωνημη που ειναι κια στα ιδια λευτα
Τα spax σαν κατασκευή , γεμίζουν το μάτι σε σχέση με κάποια άλλα φθηνά προϊόντα.
Τα έχω δει απο κοντά και έχω οδηγήσει αρκετές φορές ένα mg tf που φόρεσε spax. Είχα την ευκαιρία να τα τεσταρω στην διαδρομή Άγιο Στέφανο - μαραθωνα.
Πολύ καλύτερο το αμάξι σε σχέση με πριν. Αξιολόγηση λοιπόν... Στα αρνητικά είναι η τιμή τους και η όχι τόσο καλή αναγνωρισιμότητα τους στην Ελλάδα. (αν και σε άλλες φίρμες όπως MG κάνουν καριέρα )
Στα θετικά τους είναι το μεγάλο εύρος ρύθμισης. Ιδιαίτερα αν έχεις μαμά ελατηρια μπορείς να το κάνεις απο βάρκα μέχρι τραπέζι. Πραγματικά μπορει να γίνει υπέρ άνετο. Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ευκολία στην ρύθμιση. Στα μπροστινά σε όλες τις φίρμες είναι εύκολο, στα πίσω όμως πολλά επώνυμα αμορτισέρ απαιτουνε κατέβασμα, στα spax ρυθμιζεις πάνω στο αυτοκίνητο και τα πίσω. Έχουν βαλβιδουλα κάτω χαμηλά , πάνω στην μπουκάλα, που ρυθμίζεις. Μόνος συμβιβασμός εναι ότι γονατιζεις.
Εγω αν και fan της bilstein , με αρκετές τετραδες στο ενεργητικό μου, το σκέφτομαι σοβαρά να τα δοκιμάσω.
BILL007 (08-01-12)
παιδια εγω της βρηκα αρκετα ακρηβες σε σχεση με αλες επωνημες εσεις της βρηκατε καπου που να ειναι σε προσητη τιμη??
https://www.ebay.co.uk/itm/SPAX-PSX-...ht_2728wt_1159
520 ευρω για ελατηρια χαμηλώματος και τετράδα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ δεν είναι ασχημα...
αα αυτες δεν ειναι φουλ ρυθμηζομενες και στο υψος?/
αρα σωστα ειδα και εγω τιμη οποτε καλητερα μια d2 h kw variant δυνεις κατι παραπανω αλα πυστευω αξυζει