Καλησπερα κυριοι,
ονομαζομαι Ηλιας και εδω και περιπου μισο χρονο ειμαι ιδιοκτητης ενος Ε36 coupe 318is! Η αναζητηση μου για ενα τετοιο αυτοκινητο διηρκεσε περιπου ενα χρονο (ειχα δει απειρα τρακαρισμενα, σαπια, με μοτερ που βαραγαν ολοκληρα) και εν τελει βρηκα κατι κοντα σε αυτο που εψαχνα!
Ορίστε μερικες φωτογραφιες απ'οταν αγορασα το αυτοκινητο τον Ιανουαριο:
Οριστε και μερικες φωτογραφιες απο την πορεια του:
Πρωτα αγοραστηκαν ζαντες AC Schnitzer Typ I αυθεντικες τριαιρουμενες με διαστασεις 17*9, et 33
Σειρα ειχε προφυλακτηρας Μ3 και custom χειλακι
Και τα κιτρινα προβολακια
Και χαμηλωμενο πλεον
(o προφυλακτηρας στις συγκεκριμενες φωτογραφιες εγινε ετσι απο ενα κωλοπεζοδρομιο)
Και τελος το εσωτερικο του
Αυτα εν ολιγοις, δεν ξερω αν σας κουρασα! Στα μελλοντικα σχεδια μου ειναι και η βελτιωση στο μοτερ (τωρα εχω μονο μπουζι ιριδιου και μια χειροποιητη εισαγωγη απο σωληνα βιομηχανικου τυπου για να ανασανει, στην εργοσιακη βεβαια θεση για να μην φαινεται τσιρκο).
Καποια στιγμη, και εαν ειμαι οικονομικα καλα θα ηθελα να το τουρμπισω (για light μιλαμε παντα) με κλειστο μοτερ και πιεση 0,5 απο 25ρα τουρμπινα, που θα μου δωσουν θεωρητικα γυρω στα 220 αλογα, δυναμη αξιοπρεπεστατη για το Ε36. Και επειδη σιγουρα καποιοι θα πειτε "γιατι να μην παρεις ενα εξακυλινδρο να σου βγει φθηνοτερα??" θα απαντησω πως δεν θελω να θυσιασω για κανενα λογο την νομιμοτητα μου, και επισης ειμαι λατρης του IS, ποσο μαλλον οταν εχει και μια τουρμπινα!
Καλως σας βρηκα παιδια!