την βοηθεια σας παρακαλω αν σας εχει τυχει ποτε το εξης...σημερα κατεβηκα για το motorshow, οταν πηγα να φυγω μετα απο 3 μιση ωρες ειδα οτι ειχα ξεχασει τα φωτα θεσεως του αυτοκινητου αναμενα...το αμαξι ξεκλειδωσε κανονικα και πηρε με την μια χωρις καμια δυσκολια...ομως το λαμπακι του κινητηρα δεν εσβησε ποτε...κανω τσεκ το αμαξι απο το BC και λεει οκ αλλα το λαμπακι παραμενει το εσβησα και το ξαναναψα πολλες φορες...αλλα τιποτα ...το αμαξι δεν εχει κανει 3000χλμ απο την τελευταια του βλαβη οπου αλλαχτηκαν οι πολλαπλασιαστες...ηρθα χαλκιδα μια χαρα το αμαξι πηγαινει χωρις καμια απωλεια ισχυς χωρις κανενα προβλημα...ααα εχει 38000χλμ ολα τα σερβις σε αντιπροσωπεια και ειμαι εκτως εγγυησης...εχουμε δηλαδη σουμα ως τωρα 4 μπεκ 4 πολλαπλασιαστες 1 μπουζι 1 ΝΟΧ...και βλεπουμε...οποιος ξερει κατι παρακαλω ας πει...γιατι και απο το κινητο σερβις μπε εμ βε ...τι να περιμενω ειναι μ@λ@κες οσες φορες εμεινα και πηρα μου ειπαν οτι δεν εχουν διαγνωστικο για το αμαξι μου και οτι μονο μπορουν να ερθουν να το παρουν...αλλα σημερα ηταν ακομα καλυτεροι γιατι ειχαν σχολασει μου ειπε μια κοπελα οταν καλεσα...