Αρχικό μήνυμα απο
VasilisG85
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κανένας. Εδώ και 3 μήνες τυραννιέμαι με τα ηχεία του αυτοκινήτου μου. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα ηχεία στις πόρτες μου (είναι coupe το αυτοκίνητο) ξαφνικά σταμάτησαν να παίζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι κάηκαν. Τα δοκίμασα και δεν είναι καμένα. Μετά μου είπανε ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει το ράδιό μου και δεν θα βγάζει όλες τις εξόδους. Το πήγα σε ηλεκτρολόγο, το δοκίμασε και μου είπε ότι όλα καλά με το ράδιο. Μετά κάποιος μου είπε ότι είναι πρόβλημα με τον ενισχυτή (σημειωτέο ότι το έχω σχεδόν 10 χρόνια το αυτοκίνητο και πριν 3 μήνες ανακάλυψα ότι έχει ενισχυτή). Τον έβγαλα, τον πήγα σε ηλεκτρονικό τον δοκίμασε και μου είπε ότι ο ενισχυτής μου είναι μια χαρά και μάλιστα είναι και πολύ καλός.
Σκέφτομαι αν μπορεί να φταίει η καλωδίωση, αλλά αυτό που με παραξενεύει περισσότερο είναι ότι μερικές φορές παθαίνουν αναλαμπή τα ηχεία μου και παίζουν, όπως π.χ. σήμερα, με το που το έβαλα μπρος παίζανε κανονικά, με το που το έσβησα και ξαναέβαλα μπρος σταμάτησαν πάλι.
Έχει κανένας καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?
Ξέχασα να πω, όλο το ηχοσύστημα είναι μαμά, έχει ενισχυτή της ΗΚ, 2 ηχεία μεγάλα πίσω με ενσωματωμένο sybwoofer, 2 ηχεία μπροστά και κάτω (στα πόδια οδηγού και συνοδηγού) και 4 ηχεία στις πόρτες (από 2 σε κάθε πόρτα, ηχεία και Twitter) όλα της ΗΚ.
Επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ξηλώσω όλο το αμάξι για την καλωδίωση, θα ευχαριστούσα πολύ όποιον έχει κάποια ιδέα να μου προτείνει.