Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: Πρόβλημα με ήχο BMW e36

Rides
    1

Προεπιλογή Πρόβλημα με ήχο BMW e36

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κανένας. Εδώ και 3 μήνες τυραννιέμαι με τα ηχεία του αυτοκινήτου μου. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα ηχεία στις πόρτες μου (είναι coupe το αυτοκίνητο) ξαφνικά σταμάτησαν να παίζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι κάηκαν. Τα δοκίμασα και δεν είναι καμένα. Μετά μου είπανε ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει το ράδιό μου και δεν θα βγάζει όλες τις εξόδους. Το πήγα σε ηλεκτρολόγο, το δοκίμασε και μου είπε ότι όλα καλά με το ράδιο. Μετά κάποιος μου είπε ότι είναι πρόβλημα με τον ενισχυτή (σημειωτέο ότι το έχω σχεδόν 10 χρόνια το αυτοκίνητο και πριν 3 μήνες ανακάλυψα ότι έχει ενισχυτή). Τον έβγαλα, τον πήγα σε ηλεκτρονικό τον δοκίμασε και μου είπε ότι ο ενισχυτής μου είναι μια χαρά και μάλιστα είναι και πολύ καλός.
    Σκέφτομαι αν μπορεί να φταίει η καλωδίωση, αλλά αυτό που με παραξενεύει περισσότερο είναι ότι μερικές φορές παθαίνουν αναλαμπή τα ηχεία μου και παίζουν, όπως π.χ. σήμερα, με το που το έβαλα μπρος παίζανε κανονικά, με το που το έσβησα και ξαναέβαλα μπρος σταμάτησαν πάλι.
    Έχει κανένας καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?
    Ξέχασα να πω, όλο το ηχοσύστημα είναι μαμά, έχει ενισχυτή της ΗΚ, 2 ηχεία μεγάλα πίσω με ενσωματωμένο sybwoofer, 2 ηχεία μπροστά και κάτω (στα πόδια οδηγού και συνοδηγού) και 4 ηχεία στις πόρτες (από 2 σε κάθε πόρτα, ηχεία και Twitter) όλα της ΗΚ.
    Επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ξηλώσω όλο το αμάξι για την καλωδίωση, θα ευχαριστούσα πολύ όποιον έχει κάποια ιδέα να μου προτείνει.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kατ'αρχην ,καλως ηρθες!!!

για το προβλημα που εχεις,η λυση κατα 99%, ειναι να τσεκαρεις την φυσα που συνδεει τα καλωδια της πορτας με το οχημα......εκει πιθανολογω δεν εχει καλη επαφη το καλωδιο των ηχειων.

υπαρχουν και σπρεϊ ηλεκτ.επαφων,οποτε ριξε καποιο τετοιο,αφου ξεκουμπωσεις τις φυσες,ετσι κι αλλιως μονο καλο θα κανει.

3. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (19-07-14), VasilisG85 (19-07-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

σ'ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω κι αυτό.....

5. The Following User Says Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

aristent (19-07-14)

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ θα ένωνα δυο ηχεια κατευθείαν πάνω στον ενισχυτη για να αποκλησω σφάλμα στις εξόδους του και αν είναι δυνατόν τα συγκεκριμενα ηχεια. Αν ολα τότε ήταν εντάξει σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα στις καλωδιωσεις.

7. The Following 2 Users Say Thank You to dklitiro For This Useful Post:

BILL007 (19-07-14), wheelman (21-07-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα δοκίμασα και το σπρέυ που καθαρίζει τις επαφές από τα καλώδια..
    Τίποτα..
    'Εχω απηυδήσει...

9. The Following User Says Thank You to VasilisG85 For This Useful Post:

aristent (22-07-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο που σου λεει ο diklitiro?
    Παρε ενα μακρι καλωδιο ηχειων και δοκιμασε το εξής
    Βγαζεις πηγη και panel και δοκιμαζεις να συνδεσεις απευθειας ηχειο με την αντιστοιχη εξοδο της πηγης.
    Και μετα Αντιστοιχα δοκιμαζεις απο το ηχειο στην εξοδο του ενισχυτή.

11. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (21-07-14), dklitiro (22-07-14), VasilisG85 (21-07-14)

Περιοχή
    Γαλάτσι
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με έναν ενισχυτη οδηγείς τόσα ηχεια και subwoofer? Κάτι δεν μου κολλάει ... Μήπως την έχει ακούσει καμία έξοδος του ενισχυτη και όταν υπερφορτωνεται κόβει; μήπως ο ενισχυτης οδηγεί μόνο το sub και ψαχνεσαι άδικα απο εκεί;

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dklitiro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με έναν ενισχυτη οδηγείς τόσα ηχεια και subwoofer? Κάτι δεν μου κολλάει ... Μήπως την έχει ακούσει καμία έξοδος του ενισχυτη και όταν υπερφορτωνεται κόβει; μήπως ο ενισχυτης οδηγεί μόνο το sub και ψαχνεσαι άδικα απο εκεί;
    Έτσι έβγαινε το εργοστασιακό ηχόσυστημα της ΗΚ στα 36αρια.
    -------------------

14. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

VasilisG85 (22-07-14)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VasilisG85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κανένας. Εδώ και 3 μήνες τυραννιέμαι με τα ηχεία του αυτοκινήτου μου. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα ηχεία στις πόρτες μου (είναι coupe το αυτοκίνητο) ξαφνικά σταμάτησαν να παίζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι κάηκαν. Τα δοκίμασα και δεν είναι καμένα. Μετά μου είπανε ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει το ράδιό μου και δεν θα βγάζει όλες τις εξόδους. Το πήγα σε ηλεκτρολόγο, το δοκίμασε και μου είπε ότι όλα καλά με το ράδιο. Μετά κάποιος μου είπε ότι είναι πρόβλημα με τον ενισχυτή (σημειωτέο ότι το έχω σχεδόν 10 χρόνια το αυτοκίνητο και πριν 3 μήνες ανακάλυψα ότι έχει ενισχυτή). Τον έβγαλα, τον πήγα σε ηλεκτρονικό τον δοκίμασε και μου είπε ότι ο ενισχυτής μου είναι μια χαρά και μάλιστα είναι και πολύ καλός.
    Σκέφτομαι αν μπορεί να φταίει η καλωδίωση, αλλά αυτό που με παραξενεύει περισσότερο είναι ότι μερικές φορές παθαίνουν αναλαμπή τα ηχεία μου και παίζουν, όπως π.χ. σήμερα, με το που το έβαλα μπρος παίζανε κανονικά, με το που το έσβησα και ξαναέβαλα μπρος σταμάτησαν πάλι.
    Έχει κανένας καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει?
    Ξέχασα να πω, όλο το ηχοσύστημα είναι μαμά, έχει ενισχυτή της ΗΚ, 2 ηχεία μεγάλα πίσω με ενσωματωμένο sybwoofer, 2 ηχεία μπροστά και κάτω (στα πόδια οδηγού και συνοδηγού) και 4 ηχεία στις πόρτες (από 2 σε κάθε πόρτα, ηχεία και Twitter) όλα της ΗΚ.
    Επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να ξηλώσω όλο το αμάξι για την καλωδίωση, θα ευχαριστούσα πολύ όποιον έχει κάποια ιδέα να μου προτείνει.
    Φίλε δύο ερωτήσεις.
    1)Τα ηχεία στα πόδια οδηγού συνοδηγού παίζουν κανονικά?
    2)Τον ενισχυτή τον έβγαλες και τον πήγες σκέτο σε ποιον? και τι είδε? ήσουν μπροστα?

16. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

VasilisG85 (22-07-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

τα ηχεία στα πόδια οδηγού συνοδηγού παίζουν κανονικότατα. Τον ενισχυτή τον έβγαλα σκέτο και τον πήγα σε γνωστό μου ηλεκτρονικό που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με ήχο (κυρίως με συναυλίες αλλά φυσικά ξέρει από ενισχυτές), ναι ήμουν μπροστά, τον άνοιξε να δει αν έχει τίποτα καμένο μέσα (καμιά αντίσταση κτλ) και μέτρησε μία μία τις εξόδους. Μου είπε ότι όχι απλά δεν έχει πρόβλημα, αλλά είναι και από τους καλούς ενισχυτές με φοβερή κατανομή ήχου.
    Εκεί που εστιάζω τώρα είναι στην καλωδίωση.. και κυρίως εκεί που ανοιγοκλείνει η πόρτα, πιστεύω ότι κάπου εκεί θα έχει κανένα κομμένο καλώδιο από το άνοιξε κλείσε..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP