Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Z4 2.5i(Ε85) --- ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Περιοχή
    Patras
    Rides
    0

Προεπιλογή Z4 2.5i(Ε85) --- ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Μετά από 2 χρόνια με το αυτοκίνητο σκέφτομαι να του κάνω κάποιες βελτειώσεις! Ωστόσο δεν ξέρω ακόμα ποιές θα είναι... Μόνο η πρώτη είναι αυτή που έχω πάνω πάνω στη λίστα μου!

1) Μπλοκέ διαφορικό από Quaife...Νομίζω ότι είναι το πιο βασικό που λείπει από τα Ζ πλήν του Μ... Αλλιώς βγαίνει μετά η δύναμη στον δρόμο και σίγουρα κάνεις άλλες πάντες μετά!

2)Τελικό και γενικά εξάτμιση αν βρώ κάτι που να αξίζει αλλιώς μόνο τελικό για λίγο καλύτερο ήχο.... Όμως δεν ξέρω αν σε περίπτωση αλλαγής μόνο τελικού πέσει η απόδοση και δεν μείνει στα ίδια???

3)Εισαγωγή---- Εδώ προβληματίζομαι για 2 λόγους... 1ος λόγος είναι η απόδοση, ειδικά από τη στιγμή που τις μόνες που βρίσκω είναι φιλτροχοάνες με ασπίδα θερμοκρασίας(heat shield), κάνει δουλειά η ασπίδα??? Και 2ον από άποψη θορύβου αφού στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα χοάνη και δεν στεκόσουν!!!(Βέβαια είχα και άλλη εξάτμιση από εμπρός)

4)Πρόγραμμα---- Εδώ δεν έχω βρεί κάτι....

**** Γνωρίζω οτι ΦΠΕ δεν είναι αυτο που λέμε value for money****

5)Κομπρέσσορ κιτ---- G-power και ESS είναι τα μόνα που ξέρω και το βλέπω πολύ χλωμό να δίνω τόσα χρήματα!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Κανε οτι βελτιωση θες εκτος απο μηχανικες επεμβασεις.Ο λογος ειναι οτι τιποτα δεν ειναι τοσο αξιοπιστο οσο οι εργοστασιακες ρυθμισεις αρα δεν θες να βρισκεσαι καθε τοσο στοα συνεργεια κ επισης εχεις τωρα αρκετη δυναμη με καλη καταναλωση αρα νομιζω πως σιγουρα δεν θες να αυξησεις την καταναλωση σου...Σκεψου κ το αλλο ,τα ποσα χρηματα θα δωσεις (σημαντικο στις μερες μας )κ τι αποτελεσματα θα εχεις...

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρχικα πρεπει να αποφασισεις πιο ειναι το ποσο που θες να διαθεσεις.
    Οσο για το μπλοκε πραγματικα αξιζει τον κοπο.
    Το ιδιο και ο ESS γι αυτο σου λεω ποσα θες να διαθεσεις.
    Οταν εκανα την βελτιωση στο δικο μου Ζ3 εβαλα φιλτρο-προγραμμα-εκεντροφορους-χταποδι-καταλυτες-τελικο για να παρω τι?
    29 αλογα στο 3.0 μοτερ και κοστος 5500 και με πραγματα αγορασμενα απο το εξωτερικο για να πετυχω καλυτερες τιμες.
    Το κοστος αυτο ειναι για να βαλεις ενα κομπρεσορα χωρις τιποτα απο τα παραπανω εκτος απο φιλτρο (μια και το προγραμμα ειναι στην τιμη του πακετου)με 100 αλογα πανω !!!
    Τι πιστευεις οτι αξιζει πραγματικα να κανεις ?
    Εμενα τοτε που τα εσκαγα δεν υπηρξε καποιος να μου τα πει αυτα.
    Αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου μια και εχω κανει ολες τις κινησεις.
    Καλυτερα υπομονη και μαζεψε για κομπρεσερακι θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Ptboul (26-05-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

βαλε ενα μπλοκε
    θα δεις το αυτοκινητο σου με αλλο ματι μετα
    αφου βαλεις το μπλοκε ξεζουμισε το και μολις το βαρεθεις τα ξαναλεμε!!!
    less is more!!!
    ο deep blue που σου γραφει πιο πανω εχει μπερδετει μωρε ο ανθρωπος...
    δε μιλαει για αυτοκινητο αλλα για αεροπλανο!!!!

(μη κανεις παρεα με αυτους σου λεω)
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

6. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Ptboul (26-05-10)

Περιοχή
    Patras
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με τις ισοτιμίες σήμερα το μπλοκέ το παίρνω 1200 + εργασία + βαλβολίνες = 1400 χονδικά!!! Ξέρω ότι μετά μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο... 6 χιλιάρικα για κομπρέσσορ δεν έχω και ούτε πρόκειται! Δεν ξέρω πόσο έχει ο G-Power βέβαια που δίνει 50 άλογα!

Από κει και πέρα τελικό θέλω να αλλάξω για να πάρω λίγο ήχο που μου αρέσει... Ωστόσο θα πέσει η απόδοση του αυτοκινήτου ή πρέπει να κινηθώ σε εξάτμιση από εμπρός??? (κόστος χειροποίητου δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κανά 250 με τοποθέτηση)

Εισαγωγή φαντάζομαι ότι αν κάνει δουλειά το heat shield τότε θα δώσει λίγο ρόπιασμα και τίποτα άλλο + τον θόρυβο τον οποίο δεν ξέρω αν αξίζει να έχω??? ( κόστος της AFE που είναι και η μόνη που έχω βρεί είναι γύρω στα 350-400, τοποθέτηση μόνος φυσικά)

Οπότε χονδικά μιλάμε για 2000 σύνολο! Πρόγραμμα τώρα δεν έχω βρεί κάτι αν και σε ατμοσφαιρικά δεν δίνει τίποτα και δίνεις και κανα 1000...

(DEEP BLUE τι έκανες στο παιδί και μου λέει να μη σε κάνω παρέα???)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο djkostas20 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μετά από 2 χρόνια με το αυτοκίνητο σκέφτομαι να του κάνω κάποιες βελτειώσεις! Ωστόσο δεν ξέρω ακόμα ποιές θα είναι... Μόνο η πρώτη είναι αυτή που έχω πάνω πάνω στη λίστα μου!

1) Μπλοκέ διαφορικό από Quaife...Νομίζω ότι είναι το πιο βασικό που λείπει από τα Ζ πλήν του Μ... Αλλιώς βγαίνει μετά η δύναμη στον δρόμο και σίγουρα κάνεις άλλες πάντες μετά!

2)Τελικό και γενικά εξάτμιση αν βρώ κάτι που να αξίζει αλλιώς μόνο τελικό για λίγο καλύτερο ήχο.... Όμως δεν ξέρω αν σε περίπτωση αλλαγής μόνο τελικού πέσει η απόδοση και δεν μείνει στα ίδια???

3)Εισαγωγή---- Εδώ προβληματίζομαι για 2 λόγους... 1ος λόγος είναι η απόδοση, ειδικά από τη στιγμή που τις μόνες που βρίσκω είναι φιλτροχοάνες με ασπίδα θερμοκρασίας(heat shield), κάνει δουλειά η ασπίδα??? Και 2ον από άποψη θορύβου αφού στο προηγούμενο αυτοκίνητο είχα χοάνη και δεν στεκόσουν!!!(Βέβαια είχα και άλλη εξάτμιση από εμπρός)

4)Πρόγραμμα---- Εδώ δεν έχω βρεί κάτι....

**** Γνωρίζω οτι ΦΠΕ δεν είναι αυτο που λέμε value for money****

5)Κομπρέσσορ κιτ---- G-power και ESS είναι τα μόνα που ξέρω και το βλέπω πολύ χλωμό να δίνω τόσα χρήματα!!!
    δες και το kaaz

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο djkostas20 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με τις ισοτιμίες σήμερα το μπλοκέ το παίρνω 1200 + εργασία + βαλβολίνες = 1400 χονδικά!!! Ξέρω ότι μετά μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο... 6 χιλιάρικα για κομπρέσσορ δεν έχω και ούτε πρόκειται! Δεν ξέρω πόσο έχει ο G-Power βέβαια που δίνει 50 άλογα!

Από κει και πέρα τελικό θέλω να αλλάξω για να πάρω λίγο ήχο που μου αρέσει... Ωστόσο θα πέσει η απόδοση του αυτοκινήτου ή πρέπει να κινηθώ σε εξάτμιση από εμπρός??? (κόστος χειροποίητου δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κανά 250 με τοποθέτηση)

Εισαγωγή φαντάζομαι ότι αν κάνει δουλειά το heat shield τότε θα δώσει λίγο ρόπιασμα και τίποτα άλλο + τον θόρυβο τον οποίο δεν ξέρω αν αξίζει να έχω??? ( κόστος της AFE που είναι και η μόνη που έχω βρεί είναι γύρω στα 350-400, τοποθέτηση μόνος φυσικά)

Οπότε χονδικά μιλάμε για 2000 σύνολο! Πρόγραμμα τώρα δεν έχω βρεί κάτι αν και σε ατμοσφαιρικά δεν δίνει τίποτα και δίνεις και κανα 1000...

(DEEP BLUE τι έκανες στο παιδί και μου λέει να μη σε κάνω παρέα???)
    Χωρις να ξερω λεω πως ο ess για το δικο σου το μοτερ δε κανει τοσο.
    Η τιμη που λες ειναι για το 3.0.
    Με προγραμμα φιλτρο τελικο το πολυ 5-7 αλογα να παρεις.
    Οσο για το τελικο θα το πληρωσεις αναλογα με το που θα πας να το βαλεις.
    Εχω δει και τελικα 600 ευρω απο φιρμα του ειδους οταν το supersprint το παιρνεις απ εξω 500-550.
    Για να δεις ουσιαστικη διαφορα σε αλογα θες και εκεντροφορους και χταποδι καταλυτες.
    Πας ψιλα για να παρεις 20-25 ?
    Μαζεψε σιγα σιγα και προχωραsesss
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κωστα επειδη εχω και εγω το ιδιο αυτοκινητο με τις ιδιες ανησυχιες..
    Το quaife απο τον Birds θα το παρεις? Ρωτα τον αν η τιμη παραμενει η ιδια ή αλλαζει για 2..

Περιοχή
    Patras
    Rides
    0

Προεπιλογή

Από birds ναι.... Από άλλο φόρουμ κάποιος είχε πεί ότι δεν κάνει καλύτερες τιμές! Ωστόσο μια ερώτηση ποτέ δεν βλάπτει... Φυσικά γύρω στα Χριστούγεννα υπολογίζω πιθανή αγορά!

Παραπέρα τώρα.... Γνωρίζω ότι με ΦΠΕ δεν θα πάρω πολλά... Απλώς δεν ξέρω αν χάσω κιόλας???
    Τελικό πιο πολύ για λίγο θόρυβο θέλω να βάλω!!!

Όσο για ESS και 3-4 χιλιάρικα να έχει.... 1ον θα χρειαστώ άλλα φρένα λογικά(ήδη θα ήθελα για το δικό μου πόδι καλύτερα) και 2ον δεν ξέρω κανέναν μηχανικό που να το τοποθετεί και να κάνει αξιόπιστη δουλειά(δεν θέλω να πάρω το μετέρ στο χέρι)...

**** Και μην μου πείτε ότι έχει οδηγίες και μπορείς και μόνος σου!!! Από άλλο φόρουμ ένας που το έβαλε μόνος του έκανε πόσες μέρες και οι οδηγίες ήταν όπως έλεγε για άλλο αυτοκίνητο και όχι για Ζ4 καθώς και για προγραμματισμό έπρεπε να στείλει τον εγκέφαλο Σουηδία, Νορβηγία όπου είναι τέσπα η ESS να τον προγραμματίσουν και να τον στείλουν πίσω!****

Ε και άλλο 500-800¤ για μια σπιρτάδα απλώς και λίγο θόρυβο και άλλο 4-5 χιλιάρικα, αφού εξάλλου κοντράκιας δεν είμαι και σαν επιδόσεις σίγουρα το αμάξι δεν το πάω καν στα 5/10 του! Βέβαια πάντα θέλουμε παραπάνω αλογατάκια!!!

Σίγουρα στη μία περίπτωση μιλάμε για άλλο αυτοκίνητο και στην άλλη απλώς με λίγο κ@υλωτικό θόρυβο!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταλαβαινω ακριβως τι θελεις.
    Καπως ετσι ειναι και το δικο μου αυτοκινητο με τη μονη διαφορα οτι εμενα το μπλοκε το ειχε απο τη μανα του.
    Εβαλα και γω ενα ωραιοτατο τελικο να ακουω τον εξακυλινδρο και τιποτα αλλο.
    Ακομα θα μπορουσες να εβαζες ενα sprint booster και να σου δωσει λιγακι νευρο χαμηλα.

Αν παλι θες να ασχοληθεις με ess πιστευω οτι τα παιδια (deep blue,VanVic και Vassilis330) θα ειναι διπλα σου για οποια πληροφορια σχετικα με την μετατροπη του αυτοκινητου σου σε αεροπλανο !!!!!
    Αμα δεις τα αεροπλανα τους...εεεε αυτοκινητα τους θα καταλαβεις
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP