Θα χρειαστει για σχεδον δυο μηνες να πηγαινοερχομαι Λαρισα-θεσσαλονικη καθε μερα σχεδον ολες τις καθημερινες.Ξερεις κανεις αν μπορω να βγαλω e-pass η κατι τετοιο για να μειωσω το κοστος των διοδιων και να μην περιμενω και στην ουρα?
Θα χρειαστει για σχεδον δυο μηνες να πηγαινοερχομαι Λαρισα-θεσσαλονικη καθε μερα σχεδον ολες τις καθημερινες.Ξερεις κανεις αν μπορω να βγαλω e-pass η κατι τετοιο για να μειωσω το κοστος των διοδιων και να μην περιμενω και στην ουρα?
Βεβαίως, με ΤΕΟ PASS εξοικονομείς χρόνο κ χρήμα https://www.teopass.gr/
Στο site θα βρεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την έκδοση του καθώς κ τα σημεία πώλησης.
Το e-pass κ το Ολυμπία pass είναι για Νότια Ελλάδα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Nino (17-09-10)
teo pass μπορεις να βγαλεις στα διοδια.
εχω βγαλει για τα φορτηγα που πηγαινουν κυριως Ιωαννινα και περνανε απο τα μαλγαρα.
για επιβατικα δε γνωριζω τις οικονομικες διαφορες,αλλα στο φορτηγο με 300 ευρω καρτα το κοστος μειωνεται απο 5 ευρω τη διελευση σε 4,25.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
beliris (17-09-10)
Απλά τα πράγματα:
https://diodiastop.blogspot.com/
beliris (17-09-10), xaris_318is (29-09-10)
Στην Κατερίνη κάποια στιγμή απο λάθος βρέθηκα να πηγαίνω παράλληλα με τα διόδια και ο δρόμος με έβγαλε αμέσος μετά απο τα διοδια.
Απο τότε πίνω ενα καφεδάκι παραπάνω στην υγειά τους.
Τωρα για τα Μάλγαρα που περνάω συχνα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος δρόμος.
Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
δουλεύει σαν την εφορία.
Επειδη θα ειμαι με τον πατερα μου και ο χρονος πραγματικα ειναι περιορισμενος προτιμω να δωσω το κοστος απο τις παραλληλες που τις ξερω και ολο το καλοκαιρι τις χρησιμοποιουσα .Το θεμα να μην πληρωνω δικιο εχετε και το ξερω αλλα το ενδεχομενο να καλεσει αστυνομια επισης θα χασω χρονο.Απλα καθε μερα θα ειναι ενα κοστος 15 ευρω δλδ 300 τον μηνα.Αν μπορουσα να βγαλω καρτα απεριοριστων διελευσεων θα ηταν και πιο οικονομικο και σιγουρα δεν θα εχανα χρονο στα διοδια.Αυτη η καρτα ειναι το teo pass δλδ?
Ναι, μία μικρή συσκευή είναι που την τοποθετείς στο παρμπρίζ περνώντας από τις αντίστοιχες λωρίδες όπου η μπάρα ανασηκώνεται αυτόματα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
beliris (17-09-10)