Κωνσταντίνε συμφωνώ απόλυτα.
Κουράστηκα πια να ακούω δημοσιογράφους να μιλούν για παληκαρίσια εμφάνιση κόντρα στην Αργεντινή. Δηλαδή το φυσιολογικό σκορ ποιο είναι, 4-5 γκολ? Επίσης, είναι παληκαρίσιο επί 90 λεπτά να έχεις πατήσει περιοχή αντιπάλου 1 το πολύ 2 φορές? Κάτι τέτοιο είναι παληκαριά για την εθνική Μάλτας, για την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι στην καλύτερη κακή εμφάνιση.
Οι παίχτες μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πίστεψαν στις δυνάμεις τους και το μόνο που προσπαθούσαν να επιτύχουν είναι μια αξιοπρεπής ήττα. Βέβαια ούτε αυτό θα το καταφέρναμε αν είχε κανα δεκάλεπτο ακόμα αγώνα (ή είχαν σκοράρει οι Αργεντίνοι νωρίτερα), λογικά την 4άρα δεν τη γλιτώναμε αλλά τέλος πάντων, με τις υποθέσεις δεν παίζετε μπάλα.
Με την Κορέα τα ίδια και χειρότερα χάλια επίσης.
Μόνο με τη Νιγηρία έπαιξε η εθνική αξιοπρεπώς. Και πάλι όμως, το να είμαστε στον όμιλο με Κορέα και Νιγηρία, ομάδες υποδεέστερες τόσο στη βαθμολογία της uefa όσο και σε έμψυχο δυναμικό (κυρίως η Κορέα, αν και μέσα στο γήπεδο ήταν πολύ καλή) και να θεωρούμε φιβερή επιτυχία που κάναμε μια νίκη (μέχρι και οι Σλοβένοι έκαναν νίκη, ενώ ομάδες όπως η Ν. Ζηλανδία δε λένε να χάσουν με τίποτα!), ενώ θα μπορούσαμε με λίγη σοβαρότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση, είναι κατά τη γνώμη μου τραγικό αλλά και ταπεινωτικό.
Εγώ από μια ομάδα που κατέκτησε το euro έχω κάποιες απαιτήσεις, σίγουρα ανώτερες από το να χάνει από την Κορέα και να παίζει με 9 παίκτες πίσω από τη μέση του γηπέδου με την Αργεντινή.
Ελπίζω με την έλευση νέου προπονητή να αλλάξει λιγάκι η νοοτροπία των παικτών και να δούμε επιτέλους λίγη σοβαρή μπάλα, αντάξια του βαρύτιμου τροπαίου που σηκώσαμε το 2004.
Και να φύγουν επιτέλους και μερικά βαρίδια, που δεν κάνουν ούτε για Β κατηγορία, από την εθνική.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong